Помагат на Тошко от Бургас за нова инвалидна количка

Администраторът на Шофьори, Бургас Станислав Тенев призова бургазлии да даряват пари за момчето, което страда от детска церебрална парализа

Бургазлията Тодор Кацаров, на който наскоро подадоха ръка футболни звезди от Черноморец и Нефтохимик, се нуждае от нова инвалидна количка. Администраторът на фейсбук групата „Шофьори, Бургас“ Станислав Тенев призова бургазлии да даряват пари за момчето, което страда от детска церебрална парализа.
„На Тошето му е нужна спешно друга количка, за да го издържи, докато се движе и да не се счупи на втория ден. Преди време тук в групата за по-малко от 24 часа събрахме около 2000 лв за количка на друг човек останал без крака“, сподели в социалната мрежа Тенев.
Той сподели, че с Тошко от Бургас обмисля да направи сбирка и надява кой с каквото може да помогне на момчето.
Приемам неговата битка за моя, бихте ли станали част, пита Тенев.
В средата на септември футболни звезди, радвали някога с головете си бургаската публика, излязоха на зеления терен, обединени от една кауза – да помогнат на Тошко за лечение в Полша.
Благотворителният мач на стадион Лазур се игра на 16 септември. В истински футболен празник се превърна дербито между Нефтохимик и Черноморец, на което бяха събрани 5400 лева за Тошко.