ПОРЕДНАТА МЕРЗОСТ НА УПРАВЛЯВАЩАТА НИ МАФИЯ!

Georgi Borisov Georgiev

Страх тресе кочината. Ще плащате за всичко, Видовден идва!
Образувани са две нови дисциплинарни производства срещу следовател Бойко Атанасов!
Преди две години, пред сайта Биволь, Атанасов направи своите разкрития за сформираните в прокуратурата „шпицкоманди“ за изпълнение на специални поръчки, под прякото ръководство на Цацаров и неговите господари Борисов и Пеевски. В последвали негови участия в предаванията на Люба Кулезич и Сашо Диков, следовател Атанасов разказа, че спрямо него са образувани множество дисциплинарни производства и направи поредни разкрития за зависимости в прокуратурата, прикриване на престъпления, сключване на противозаконни споразумения с Организирани престъпни групи, источили милиарди от държвата. Държавата удря непримирите с цялата си мутренска мощ – репресии, заплахи, проверки. Междувременно и колата на следователя е била открадната, което е класички приом на мафията за сплашване и натиск.
След последното участие на Атанасов при Диков, преди десетина дни, бяха съобщени факти за тежки финансови схеми, данъчни измами и бездействието на държавата за несъбрани суми от ДДС в размер на милиарди.
БОЕЦ внесохме сигнали до МВР, НСО , ДАНС и Президента с Искане на следовател Бойко Атанасов да му бъде осигурена лична охрана от НСО. В сигнала си до институции БОЕЦ изразяваме своите опасения, че живота на Атанасов е поставен в опасност заради неговата дейност в борбата с корупцията и мафията и направените от него разкрития.
В понеделник – 19.02.2018г. Бойко Атанасов бе поканен на среща в президентството по повод сигнала на БОЕЦ. На следващият ден са му показани две нови заповеди за дисциплинарни производства!
ДУМИТЕ И ДЕЙСТВИЯТА НА СЛЕДОВАТЕЛЯ УДРЯТ МАФИЯТА В СЪРЦЕТА И СВИНЕТЕ ОТВРЪЩАТ В ТИПИЧНИЯТ СИ МУТРЕНСКИ СТИЛ!
на 15.02.2018г. БОЕЦ внесохме Заявление по ЗДОИ до НАП и финансовото министерство, за размера на несъбраните суми от ДДС по влезли в сила ревизионни актове. Това е една от най-пазените и опасни тайни в държавата на мафията. По информация на БОЕЦ и от данните , които следовател Атанасов огласи, държавата има да прибира над 4.7 милиарда от ДДС, но вместо това, с олигарсите-длъжници и мултимилионери се сключват срамни споразумения и държавата не иска да си пребере милиардите, докато управляващите ни обясняват как няма пари за болници, лекарства и животоспасяващи операции на деца в чужбина.
В държавата на Буда, Цацаров и Пеевски, всеки говорещ истината и неприемащ властта на мафията е обявен за враг, мачкан и подложен на натиск и репресии. Живота на неприримите е поставен в опасност, защото дебелите са способни на всичко за да защитят своята власт и да продължат да източват държавата и грабят народа.
БОЕЦ обявихме своята подкрепа за следовател Бойко Атанасов и ще продължим с действията си в защита на този достоен български магистрат.
Междувременно журналиста от сайта Биволь, Stoyan Tonchev съобщи, че спрямо него има заплаха за убийство. Заплахата идва от кмета от ГЕРБ на Поморие и общински съветник от ДПС, чиито корупционни схеми журналиста разследва и разкрива от години. Преди две години Тончев бе пребит зверски, в опит да бъде убит, но тогава оцеля. Това е поредното посегателство над журналист от екипа на Биволъ. Преди време покушение бе извършено над собственика на сайта Асен Йорданов, заплахи за живота имаше и към Атанас Чобанов и Димитър Стоянов, разследващи журналисти от същата медия. Огнян Стефанов от сайта Фрогнюз също бе пребит зверски, много други журналисти платиха жестока цена за куража си да говорят Истината.
БОЕЦ обявихме своята подкрепа за биволите и вярваме, че гражданската солидарност и прякото противопоставяне на мафията са най-силното ни оръжие в битката срещу свинете превзели държавата ни.. Битката на гражданите срещу мафията за да си върнем държавата. Ще я водим на площадите, защото друг изход нямаме, друго решение няма. Другото е живот в робия и безчестие, живот в подчинение и безмълвие, докато шепа олигарси се гаврят с народа и държавата ни. Няма как и не можем да търпим и позволим това. Не можем да живеем и отглеждаме децата си в територия овлядяна от мафията, територия без свобода на словото, територия, в която властват корупцията и беззаконието!
Свобода, справедливост и възмездие, за това се борим и от това ги е страх дебелите! Че ни има и не могат да ни смачкат!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук