Потресаващо! Мъстят на деца с увреждания заради протестите

Наказаха ги като им намаляват процентите за инвалидност, разкри Димитър Байрактаров

Ексдепутатът от Патриотичния фронт Димитър Байрактаров разкри, че срещу децата с тежки увреждания е започнала наказателна акция и обвини за това своите бивши партийни другари.

„Приятели, ако ви кажа, че живеем в скапана държава няма да ви изненадам! Знам, че няма да ви изненадам и като ви кажа, че ни управляват прости и тъпи партийни функционери! Но в момента крещя с цялото си гърло и сила срещу тази отмъстителна паплач…“, сподели Байрактаров във Фейсбук.

Той обвини бившите си съратници от Народното събрание, че са променили наредбата за медицинската експертиза и наказали деца с тежки увреждания като им намаляват процентите за инвалидност.

Гадове, на децата ли решихте да си го изкарвате, пита Байрактаров.

Родителите на децата с увреждания вече са останали буквално без сили да се борят срещу простите и отмъстителни управници, добавя той.

Бившият депутат сподели, че е заплашван от активисти на Каракачанов.

Той заговори за политическата циганизация на ВМРО. Тази клика е крала данъци от хората и държавата за десетки хиляди левове, разкри журналистът-политик.

Според него някои от бившите му колеги от парламента са изградили стройна система от фирми, чрез които най-вероятно са изпирали огромни суми пари от мафиотски дейности.