През август – боен спектакъл на ММА бойци в Бургас

Една от най-големите световни ММА организации BRAVE Combat Federation идва в България. Първото й гостуване ще се случи на 24 август в Бургас, като събитието ще стане факт, след като президентът на организацията Мохамед Шахид бе на посещение в града по покана на кмета Димитър Николов.

Бургас и България влизат в голямото семейство на BRAVE наред с големи градове в Бахрейн, Бразилия, Нидерландия, Мароко, Колумбия, САЩ, Южна Африка, Филипините, Саудитска Арабия, Аржентина, Англия, Русия, Южна Корея, Йордания, Индия и голяма част от Европа. BRAVE Combat Federation е глобалната ММА организация, стъпила в най-много точки по цял свят, която е трамплин за всички свои бойци към елитния ММА. BRAVE работи с почти всички ММА организации по света, като например в Нидерландия партньори на събитието са небезизвестната верига ENFUSION. BRAVE си партнира успешно с BELATOR, UFC, ONE FC и PFL, като голяма част шампионите на BRAVE се превръщат в едни от най-атрактивните атлети в UFС. Този трамплин към елитния ММА очаква и най-добрата бойна селекция у нас.

Сред звездите на BRAVE са Хамзат Чимаев, Илия Топурия, Мохамед Мокаев, Отман Азайтар, Джони Уокър, които продължават да привличат милиони последователи и фенове от цял свят. А посланици на BRAVE са Конър Макгрегър, Хабиб Нурмагомедов и ММА легендата Вандерлей Силва.

Организатор на събитието е BULGARIAN FIGHT AGENCY, които гарантират, че зрителите ще видят професионален боен спектакъл на най-високо ниво, мач за титла на българска земя, а сред гостите се очаква и за първи път у нас от Кралство Бахрейн да пристигне и основоположникът на бойната организация Негово Височество шейх Халед бин Хамад ал Халифа, първи заместник-председател на Върховния съвет за младежта и спорта, президент на Главния спортен орган, президент на Олимпийския комитет на Бахрейн.