Разкатаха кметицата за 70 000 евро, а Юдите взели 1 000 000 от Ковачки

Ще сезирам прокуратурата за укрити доходи и недекларирани средства и да видим Цацаров ще посмее ли да разследва и обвини тази измет, закани се Бареков

Разкатаха кметицата на „Младост“ Десислава Иванчева за 70 000 евро, а Юдите, предали Николай Бареков и българите, гласували за тях, са взели 1 000 000 от Ковачки, коментира евродепутатът във Фейсбук.

„Рано или късно истината излиза на светло. Ето тези мои предатели са взели над 1 000 000 от олигарха, за да предадат ББЦ, нашите избиратели, мен и моите идеи. Депутати, областни координатори, кандидат – кметове. Юди! Ще има ли поне морално възмездие за съсипаните от тях надежди и увредената ми репутация?“, пита той.

„Какво освен презрение и дори затвор заслужават тези мръсници? Ще сезирам прокуратурата за укрити доходи и недекларирани средства пред Сметната палата от въпросните индивиди и измислената псевдопартия на олигарха Ковачки БДЦ. Да видим Цацаров дали ще посмее да разследва и обвини тази измет“, закани се евродепутатът.

На Иванчева и разказаха играта за 70 000 евро, а тук имаме самопризнания чрез съдия-изпълнител за повече от 1 милион лева, добавя той.