Садист убива котки в Бургас

Над 100 котки са убити. Природозащитници от Бургас издирват масовият убиец, зоват институциите да спрат насилието над дългоопашатите животни

Садист убива котки в Бургас. Над 100 трупа на бездомни животни са намерени в паркове и градинки. Природозащитници зоват институциите да вземат мерки, за да спрат масовият убиец на животни.
„Обръщаме се към всички ви. В Бургас се избиват масово бездомните котета. До тук за избити над 100 животни. Искаме да вземем масирани мерки за да открием убиеца. Нужни са много доброволци. Моля всеки човек, живеещ в Бургас, който иска да помогне, да ни пише в лично съобщение на страницата ни, от която сега публикуваме този пост“, сподели администраторът на Фейсбук групата „СТОП на Насилието над Животни“.
Очакваме да сте дейни и неравнодушни и да ни пишат много хора, добавя той.
„Надявам се поне на възмездие, тук няма закони, няма зоополиция, срам за бургазлии!“, коментира една от приятелките му в социалната мрежа.
В квартал Сарафово са започнали да тровят котките още през лятото. За съжаление сред жертвите имаше и прекрасни домашни любимци, излезли на разходка в дворовете, разказва друг от членовете на групата.
Така и не се разбра кой е извършителят на тези престъпления, добавя той.