Скандал: Адвокат сравни Бойко и Корни с проститутки

 Да искаш от тях да решат циганския проблем е все едно да искаш от проститутка да стане монахиня, коментира бившият депутат Емил Василев

Мръсните ни подли политици са виновни за престъпността, а не циганите, коментира бившият депутат Емил Василев.

„Нарочно не искат да решат циганския проблем, мамка им! Мой приятел от Македония ми пише, че и при тях живеят в гета и се препитават с дребни кражби и ровене по кофите, но от години не може да си спомни да са нападнали някой македонец, камо ли полицай или военен“, сподели във Фейсбук той.

„Такова вършеене като у нас го няма никъде: да бродят на тумби, да търсят конфликти, да влизат нощем по къщи на баби и дядовци, да са до там агресивни, че да нападат полицаи и военни посред бял ден на публични места. Вместо адекватни реакции гледаме популистки изцепки на псевдопатриоти, събаряне на две-три бараки за прах в очите на гражданите и безброй защитници на ромската кауза по масовите медии“, коментира адвокат Василев.

„Колкото и да са прости управляващите /а те са невероятно прости и крадливи/, ако имаха грам желание, за 30 години все щяха да измислят нещо. Ама не искат! Бацката и Кори, дори Пудела и Русенската свиня, пазаруват цигански гласове на изборите като за световно! Това е вече обществена тайна, какво се правят на девици? Затова пращат полицията да охранява гетата, защото всяко циганско гласче на изборите ще им е безценно“, обясни юристът.

„И хич не ги е срам, че по този начин използват полицията и изобщо не им пука за изнасилените баби и пребитите дядовци. Тия мръсници са станали зависими от циганските гласове, както наркомани от дозата си. Да искаш от тях да решат циганския проблем е все едно да искаш от проститутка да стане монахиня“, коментира Емил Василев.

„Циганите не са етнос, както неправилно пишат разни глупаци, а ОБЩНОСТ от кланове с различни езици, религия и култура. Обединява ги гетото и омразата към не-циганите. Общо в България са останали около 350 хл. души /защото и при тях има миграция на Запад/, а не са милиони, нито са повече от 5% от населението, както ни лъжат мръсните подли политици, за да си търсят оправдание“, добавя той.

“Гетото е като пчелен кошер. Като се разлютят пчелите става страшно. Добрият пчелар знае какво да направи, за да успокои кошерите си. Да ритнеш кошер е най-лошото решение, което може да направиш“, коментира той.

„Ако полицията не охраняваше циганските гета, проблеми нямаше да има. Охраната дава самочувствие и усещане за безнаказаност у ромите. Те казват: „Каквато и беля да направим, скриваме се в гетото и полицията ни охранява.“ Ако се спре с тая охрана те няма да смеят да правят золуми, тъй като по принцип циганите са страхливи“, подчерта адвокатът.