Слави плаши елита, ще заменя политиците с достойни българи?

Дългия търси хора, които да управляват страната

Слави Трифонов даде отново заявка за влизане в политиката. Шоуменът започва да търси българи, които да управляват България. Ще ги намеря, ще ги представя, а хората сами ще решат дали искат тези хора да заместят сегашната политическа класа, заяви Трифонов в обръщение до всички съотечественици, съобщава Нова телевизия.

Ето и пълният текст на писмото му:

Доказателствата за некадърността и неморалността на сегашната политическа класа са постоянни. За съжаление бих казал – ежедневни. Тъжна, тъжна, тъжна работа.

Постоянната демонстрация на некомпетентност и арогантност, от страна на политическата класа са основателен повод, а пък има три милиона и половина основателни причини, да заявя следното: Референдумът продължава и това продължение неминуемо ще доведе до отвоюване от страна на народа на гражданските му права.

Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници. Но това не означава, че няма такива българи. И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи. Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа. Защото няма такава държава, но има такъв народ.