Слави Трифонов прекрати протеста

Слави Трифонов прекрати седящия си протест, засега. Днес началото на приемането на волята на 2 милиона и половина българи бе дадено, коментира той в открито писмо.
„Явно да приемеш волята на суверена, изразена в Референдум, е нещо много сложно. Поне така изглежда според действията на българските депутати. А всъщност е толкова просто. Има референдум. Суверенът се е произнесъл категорично. Депутатите го приемат. И… както казва един популярен български боксьор – “продължаваме напред”, пише шоуменът.
„Днес началото на приемането на волята на 2 милиона и половина българи бе дадено. Сложно или просто – но беше започнато. И сега ще стане ясно дали това е театър, с цел трупане на народна любов или са реални действия, с цел приемане на мажоритарния избор в два тура, намаляване на държавната субсидия на един лев и задължително гласуване на избори и референдуми. От действията на депутатите през следващите два месеца ясно ще се види кои са там, за да работят в интерес на хората и кои са там, за да работят за своя собствен интерес“, коментира Слави Трифонов.
Нищо не е приключило и нищо не е свършило, добавя той.