Стойнев натри носа на Бойко, на другарите много им липсвал суджукът

ГЕРБерастите обаче го пазели за себе си и затова червените им авери се забавлявали на празен търбух, но пък с ритмите на Горан Бреговеч

На Бузлуджа ни липсваше суджукът на ГЕРБ. Това призна в интервю за бТВ депутатът от БСП Драгомир Стойнев. Така той отговори на премиера Бойко Борисов, който вчера се изказа неподготвен. „Нека да си хапнат, да си пийнат на Бузлуджа! Много злини са направили на България за тези десетилетия управления, но да не им разваляме празника“, каза вождът от Банкя пред медиите.

Надявах се от ГЕРБ да допринесат за този празник, но явно те предпочитат да държат всичко само за себе си, сподели Стойнев в предаването „Тази сутрин“.

Той говореше за партийното величие Корнелия Нинова като за народен човек, който обичал да се забавлява, а ритмите на Горан Брегович давали основание за веселба.

Стойнев естествено не пропусна да спомене и вълшебната мантра, която другарите на Бойко не спират да повтарят – предсрочни избори. Така и не се разбра обаче защо са им, като няма вот, освен протестния срещу „мама“ Цецка, който да са печелили. Обяснението за това обаче според заместник-председателя на ПГ на червените е просто – изборите са манипулирани. ГЕРБ е машина за избори, но в управлението е кръгла нула.

Другарите явно добре са си научили урока. Изборите са неизбежни, а след тях вместо „Борисов III”, май ще ни управлява Борисов IV”.