Ти да видиш ?! Чичо Митко станал опозиция на Цветанов

Кметът на Бургас Димитър Николов бил подслушван от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, написа „Всеки ден“, който през 2014 г. бе свързван с Ирена Кръстева и сега …

Сега обаче Изпълнителната комисия на ГЕРБ е стигнала до решение Цветан Цветанов да бъде освободен от задълженията като депутат и шеф на парламентарната група. Той обаче ще остане зам.-председател на партията. Ще продължи да отговаря и за структурите на ГЕРБ в страната. До решението се стигнало трудно, след дълго и трудно обсъждане.

Това споделя Фрог нюз по информация от източници в НС. Като най-голям защитник на Цветанов се изявил Пламен Нунев, който е човек от най-близкия му кръг.

Йорданка Фандъкова, Томислав Дончев, Димитър Николов, Даниела Дариткова и др. обаче били единодушни, че това е единственият начин да се запази доверието на симпатизантите преди изборите през май. Ако остане в парламента, както предлагат някои активисти, това означава всеки ден да бъдем атакувани заради скандала с апартаментите.

И каква стана тя ? Чичо Митко опозиция на Цветанов, но  твърда опора на Борисов …

Интересни са мотивите му още от времето на 2014 г. и подслушването …

Важното е, че каквото и да стане Цветанов не е единственият пълнил с пълни шепи от имането и усвояването на поръчки и др.

Авантаж пита, а кои са цветановците и Артекс в Бургас, Пловдив, Варна, Русе, Стара Загора и свързани ли са с местната власт, която е копие на властта на ГЕРБ в Бойколандия.

Свободен автор – Философът