Триото Déjà vu ще се представи в Бургас и после – в Канада

Броени дни преди да отпътуват за турнето си в Канада, успешните музиканти от Déjà vu ще представят първия си самостоятелен албум „Път към върха$. Събитието ще се състои на 1 май 2024 г., сряда, от 17:30 часа на откритата сцена в Експозиционен център „Флора“. Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков от вокалното трио са подготвили незабравима вечер за бургаската публика.

Албумът „Път към върха” включва петнадесет песни. Осем от тях са български популярни песни с нови вокални аранжименти, а седем са кавъри на световни поп и рок хитове. Талантливите момчета ще изпълнят песни на композиторите Тончо Русев, Зорница Попова, Светослав Лобошки, както и авторски песни на Мирослав Станчев.

Първият самостоятелен албум на талантливите момчета се осъществява с финансовата подкрепа на община Бургас и ще е част от съпътстващата програма на Националната изложба на цветя „Флора Бургас 2024”.

Турнето на вокалното трио Déjà vu в Канада включва изяви в Торонто, Монреал, Отава, Ванкувър, Калгари, Квебек, Ниагара, Киченър. Инициативата е по покана на българската общност там и се подготвя от началото на тази година.