Ударихме дъното по новородени, политиците унищожиха България

 Евродепутат зове ромите да кръщават децата си на тези, които обезбългариха родината ни

46 727 са родените у нас деца през 2018 г., а през 2017-та са били 58 152.

Евродепутатът Николай Бареков припомня, че от 2014 досега България се управлява от ПатрЕотите, които според него служат като маши на ГЕРБ.

„Те обещаха през 2016 да се справят с демографската катастрофа. Изминалата година стигнахме демографското дъно. Три пъти по-малко са новородените отпреди годините на комунизма“, коментира той във Фейсбук.

В далечната 1950 г. например броят на новородените българчета е бил 182 571, т.е. близо четири пъти повече отколкото сега. Друг е въпросът, че тогава повечето от новородените са били с българска кръв във вените, а не с родители от ромски или турски произход.

„Десет хиляди бебета по-малко отпреди само пет години се родиха до 31 декември в България. С това темпо на раждания българите ще бъдем напълно унищожени за по -малко от 20 години. Всякакви малцинства ще бъдат мнозинство над българските християни само през 2030 година“, прогнозира Бареков.

„Ходжите, талибаните, ромите, Ердоган и ИДИЛ заедно с Меркел ще са доволни от ПатрЕотите, които им продадоха/подариха България. Самите те са безродници и са готови на сделка с дявола, за да оцелеят и крадат комисионни и рушвети във властта като министри и депутати на ГЕРБ. Когато фактите говорят и боговете мълчат“, добавя той.

ПатрЕотите унищожиха България, подчерта евродепутатът.

Той предлага всеки новороден ром или мюсюлманин в Токайто, Шекер махала, Столипиново, Филиповци и Факултето през тази година да бъде кръстен с имената на тези, които обезбългариха България. Ще се примирим ли с тази смъртоностна пародия и национално предателство, пита Бареков.