Ужас в Морската градина! Пиян мазохист си заби стъкло в гърлото

Пияният замервал майка и бебе с с пръст, а когато тя извикала полицаи, счупил бутилка и със стъклото се опитал да си пререже гърлото и сега бере душа в УМБАЛ – Бургас

Ужас в Морската градина на Бургас. Пред погледа на полицаи и на млада жена с 2-годишно дете 31-годишен мъж се опита да си пререже гърлото. Пияният мазохист си забил стъкло до ресторант „Воденицата“, съобщиха от ОД на МВР – Бургас.
Кръвта започнала да се стича по тялото му и се наложило самоубиецът да бъде настанен в отделение „Реанимация“ на УМБАЛ – Бургас, с опасност за живота.
Мъжът е от Казанлък. Преди да си забие стъклото във врата, полицаи решили да го приберат след сигнал, подаден около 08.35 часа от млада жена, която разхождала в Морската градина двугодишното си дете. Тя се оплакала по телефона, защото безпричинно пияният я замерял с буци пръст и подръчни средства. Минути по-късно полицейски автопатрул пристигнал на мястото, но мъжът бръкнал в раницата си, извадил стъклена бутилка, счупил я и с остатъка от стъклото се наранил в областта на гърлото.
До пристигане на екипа на „Спешния център“ полицейските служители оказали първа долекарска помощ, като се опитали да спрат обилната кръвозагуба, настъпила вследствие на самонараняването.
31-годишният мъж от Казанлък е откаран в УМБАЛ – Бургас и настанен за лечение.