Уникално волейболно шоу в Бургас – известни личности в подкрепа на ДЕЯ ВОЛЕЙ

Уникално волейболно шоу в Бургас – мачът на звездите събира популярни спортисти и изпълнители тази събота в зала „Младост”

ДЕЯ ВОЛЕЙ e една от най-големите волейболни школи за деца в България (момичета и момчета). На този етап в нея активно тренират близо 200 деца, напълно безплатно. Има на 100% обезпечени зали за тренировка, екипи на отборите, както и всички необходими спортни уреди и пособия за пълноценни и безопасни за здравето тренировки. ДЕЯ ВОЛЕЙ  е  един от малкото клубове, който не взима месечни такси от децата, осигурява безплатни екипировки за своите състезатели, тренировъчни лагери, жилища и ежедневно изхранване.

Тази събота много обичани и познати известни личности застават зад каузата на ДЕЯ ВОЛЕЙ и усилията на доктор Александър Маджуров – създателят и спонсор на отбора, в един специален шоумач, който има за цел да привлече вниманието на хората и бизнеса в Бургас, и да намери съмишленици, които да помагат за развитието на бургаския волейбол.

Олимпийската шампионка Катя Дафовска, човекът-баскетбол Тити Папазов, един от най-обичаните български хип-хоп и  поп-изпълнители VenZy, футболната легенда Радостин Кишишев,  радио и телевизионният водещ, балкански и републикански шампион по волейбол – Генчо Генчев-Инспектор N-JOY, световната шампионка по карате киокушинкай  Гергана Апостолова, култовият Милен Василев – водещ на сутрешния блок на Power FM, легендарният бургаски волейболист Иван Кичев, представителят на единствения външен спонсор на отбора, минерална вода Михалково – Антон Петров и треньорът на мъжкия отбор на ДЕЯ ВОЛЕЙ, шампион на България и като треньор, и като състезател, и световен шампион за младежи по волейбол Петър Дочев са част от отбора на Звездите. Треньор на Звездите ще бъде създателят на ДЕЯ ВОЛЕЙ д-р Александър Маджуров.  Звездният отбор се изправя срещу бъдещите звезди на България – сборна формация от младежите и девойките на клуба, както и техните треньорки Весела Братоева и Янита Николова. Шоуто в зала Младост ще бъде уникално по рода си в Бургас. За невероятната атмосфера в залата ще се грижи екипът на най-популярното бургаско радио POWER FM, както по време на невижданото досега събитие в града, така и по време на официалния мач от Висшата лига по волейбол между мъжките отбори на ДЕЯ ВОЛЕЙ  и Дунав Русе, който  е решаваш за първото място в групата и ще се състои след мача на звездите.

Мачът на звездите е на 11.11.2017 г. от 16.30 часа, а решаващият мач на мъжете на ДЕЯ ВОЛЕЙ ще е веднага след това от 18 ч. в зала Младост- гр. Бургас. Вход свободен.