Управниците ни си правят ПР за наша сметка

Georgi Borisov Georgiev

Хора сме, все още пазим човешкото в себе си, но живеем в кочина и ни управляват свине, което ни променя и то към лошо. Но, Видовден идва за дебелите.
Виждал съм с очите си много пъти , как българите се мобилизираме в случаи на трагедии и кризи за да помогнем на пострадали и хора в нужда. Солидарни сме в мъката и трагедията си, защото знаем, че няма кой друг да ни помогне. Знаем, че държавата и управниците ни няма да ни помогнат, а само ще се опитат да си направят ПР за наша сметка и да окраднат ощр някой лев , ако могат от трагедията ни. Виждали сме как се крадат парите за укрепване на речни диги и почистване на корита, крадат се пари от лекарства, ремонти и тн. Крадат се от шуреците и баджанаците на тези, които преди това се снимат с пострадалите.
Борисов бил помогнал на катастрофирали хора на магистрала Тракия и се възмущавал, че никой не спирал на човека, който махал за помощ на пътното платно.
Само че, Буда не е бил с личният си автомобил и не е возел семейството и децата си в него. Бил е с кортеж от три бронирани лимузини в които са били поне пет служители на НСО и лекар от правителствена болница. В този формат може да спре дори и при престрелка, което също е нерядко събитие по магистралите ни. Както и магистралните обири, грабежи и убийства. По пътищата и магистралитре ни ежедневно се извършват повече престъпления отколкото в средно голям град.
И когато видиш човек да маха на магистралата, инстинктивно даваш газ и се оглеждаш дали няма да излезе някой с автомат и чак слвед това се замисляш, дали човека не е имал нужда от помощ. Защото живеем в държавата на мафията. Държава, в която властват мутрите, ченгетата и престъпниците и в тази държава страха е по-голям от съпричасността. Хората гледат как пребиват някой човек на тротоара и си траят, защото знаят, че батките пребиват безнаказано, но тях няма кой да защити. Свидетели са на престъпления и си мълчат, защото знаят, че престъпниците няма да бъдат наказани, а те може и да не доживеят за да дадат показания в съда. Гледат как се крадат милиони и милиарди народни пари по всевъзможни корупционни схеми и си траят, защото ги крадат тези, които трябва да сигнализират. Защото прокуратурата вместо да се бори с мафията се е превърнала в пазител на мафията. МВР, ДАНС и останалите държавни институции са се превърнали в слуги и оръжия в ръцете на управляващата ни мафия срещу всеки, критикуващ и неприемащ властта на мутрите, ченгетата, комунягите и мафиотите. И всеки непримирим бива удрян. Свинете стигнаха до там, че да „арестуват“, докладват и блокират профили в социалните мрежи. Завеждат се дела, пращат се призовки, ревизии, проверки, запорират се сметки, изливат се бидони с помия от свинските медии върху нарочените за врагове на мафията.
Страх, репресии и мачкане. Така дебелите пазят властта си. Така ДС, Буда, Пеевски и Цацаров управляват територията. И този страх се вкарва в сърцата и душите на българите, които бавно, но сигурно губят инстинктите си и един народ потъва в блатото на мафиотската диктатура. Мутризацията на управлението води до мутризация на населението. Думи като „морал, демокрация, справедливост, правосъдие, реформи и др.“ стават мръсни думи. А думи като „ударен“ и „опраскан“ станаха модерни.
И на този фон Буда да го играе герой е отвратително и абсурдно. Да превърнеш държавата в кочина и в най-корумпираната и безправова държава в Европа, а българите в най-бедният и нещастен народ в Европа и да се возиш в брониран кортеж като мафиотски бос е пример за „героизма“ на управляващите ни боклуци и престъпници.
Но, непримирими има и винаги е имало и от това ги е страх свинете. Въпреки цялата си наглост, агресия и власт не могат да ни смачкат. И бавно, но сигурно страха завладява техните души и сърца. Защото идва Видовден И ВЪЗМЕЗДИЕ ЩЕ ИМА. И защото народа се буди. Няма вечни диктатури, само стремежа на човек към свобода и справедливост са вечни.
БОЕЦ водим тази битка. Да заживеем нормално в нормална държава, в която без страх да се говори истината и без страх да сприраме и да помогнем на пострадал на пътя човек.
И свинете да платят за престъпленията си.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук