Уроди създават престъпността, охранени шопари им служат

Партиецът е некадърник, който няма, какво да покаже, коментира помориецът Ради Чухлев

Полицаите служат на един уродлив ред, който умишлено създава престъпността. Това твърди помориецът Ради Чухлев.

„Гледах по телевизията широко рекламираната инициатива на МВР за пресичане на престъпността в малките населени места. Гледам тези охранени шопари и си мисля, един ден каква работа ще трябва да им търсим, когато няма да има нужда от ченгета. Защото те не са свикнали да работят, а да служат! И на кого служат те?! Служат на установения уродлив ред, който умишлено създава престъпността!“, коментира във Фейсбук бунтарят от Поморие.

„Защото ако няма престъпност, и тях няма да ги има – ще трябва да си ходят! Ето така е устроен света: лекарите имат интерес да има болни, гробарите – да има мъртви, учителите – да има глупаци, адвокатите – да има несправедливост…. НИКОЙ НЯМА ИНТЕРЕС ДА РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ! Какъв безумен свят!“, добавя Чухлев.

„ЗНАЕТЕ ЛИ, каква е разликата между Партийния избирателен кодекс и Професионалния избирателен кодекс? В Партийния избирателен кодекс всеки кандидат за всеки пост ОБЕЩАВА, какво ще направи. В Професионалния избирателен кодекс всеки кандидат ПОКАЗВА, какво е направил! Партиецът е некадърник, той няма, какво да покаже“, коментира помориецът във фейсбук страницата „БЕЗ партии и политици“. Според него, съзидателния човек е творец и той показва, какво е създал.

„А Библията ни казва от ясно по-ясно: „По ДЕЛАТА ще ги познаете!“. Тогава, защо ги избираме по „думите“?! Явно, значи, искаме да бъдем ИЗМАМЕНИ! Народно движение „БЕЗ партии и политици“ ви предлага чрез Професионалния изборен кодекс да си избирате най-достойните за ръководители на обществото и държавата!“, добавя Ради Чухлев.

„СЪЗИДАТЕЛНИТЕ ЛИЧНОСТИ не стават политици. Трудовия човек притежава достойнство и не става лакей, за да търси протекции и да гради кариера. Той е достатъчно талантлив, трудолюбив и честен, за да се развива успешно в своето професионално поприще. Докато политикът не може да разчита на същото. Той е некадърник, мързелив и неуверен в себе си, за да се справи сам! Затова търси протекциите на властта, служейки угодно на която и да е партия. Затова партийците си сменят често партиите, защото членуват в тях без убеждения, а с користна цел“, коментира помориецът.

„Затова не се надявайте на политиците, да ви оправят живота! Те няма да го направят! Изберете си доказал се професионалист, но НЕ на партиен принцип, а по Професионалния изборен кодекс, където всеки носи ОТГОВОРНОСТ!“, призова той.