Уъркшоп в Бургас в края на март

Уъркшоп като част от поредицата DIGI POWER MEETINGS – образователни срещи с практическа насоченост, които имат за цел да свързват успешни хора с млади търсещи умове, ще се проведе на 31 март 2024 г. в Бургас. Темата „Ерата на AI и финансовите възможности” ще потопи участниците в света на финансовата грамотност и изкуствения интелект с участието на невероятния Александър Иванов – образователен директор на SoftUni Digital & SoftUni Creative. Обаятелният оратор и световно признат експерт в сферата на дигиталния маркетинг Александър Иванов, познат на младата аудитория като Даскал Алекс, ще сподели ключови аспекти на финансовата грамотност – от основните понятия, управлението на личния бюджет и инвестиции, до инвестирането като професионалисти.

Фокус на уъркшопа ще бъде също така очакваното влияние на изкуствения интелект върху бъдещето на финансовия свят и бизнеса.

Събитието ще започне в 11 часа в сградата на Младежкия международен център, който се намира на ул. „Апостол войвода” № 15 в ж.к. „Меден рудник”.