Феноменът Иван Милев: Артерия от нефт минава под нас, а цените на горивата растат

Вместо КЕВР-ите и народните изедници да размахват ценовата секира и да се оправдават с цените на световните пазари, нека се вслушат в думите на радиестезиста от Димчево!

Електрическата и топлинната енергия отново поскъпват. Новината за новите цени, която бе оповестена в неделя, бе като студен душ за бедните българи, които и сега не могат да си плащат и прекалено високите сметки за ток.

Средното повишение на електрическата енергия за потребителите на регулиран пазар за новия ценови период ще бъде 2,03%. За потребителите на ЕВН поскъпването на тока е с 1,82%, съобщава вестник „Компас“.

Средното повишение на цената на топлинната енергия пък е 7,33%.

Зимата ще е страшна,

прогнозират „статистиците“ от синдикатите и докато пресмятат как с ниските си заплати работещите бедни ще си погасят борчовете, феноменът от Димчево Иван Милев даде решението. Артерия от нефт минава под нас. Страната ни е богата и на газ, твърди той. Защо тогава в европейска България все още има хора, които умират от студ и глад през зимата?

Отговорът, както се казва, е във въпроса. България обезлюдява. Нацията ни се топи, защото вождовете й са много, но никой не мисли за народа. Единственият от управниците, който е повярвал на радиестезиста, след като способността му да открива нефт и газ е била експериментално доказана в СССР, е Тодор Живков, но въпреки съвета на Тато към учените от Комитета по геология да работят с Милев, никой не се „престрашил“ да му подаде ръка.

„Няма да създаваме нова Ванга“, ревнали „експертите“ и така до ден днешен няма кой да погледне изобретенията на откривателя от Димчево и безценната му карта на света, върху която е отбелязан пътят на нефта и природния газ. Някои от изобретенията, които събират прах в дома на феномена, бяха показани пред наш репортер. Той ни показа и картата, на която е нанесъл находищата на нефта и специално за читателите на „Компас“ разкри къде под земните недра има най-големи количества от черното злато.

Според него

 Земята е жив организъм,

а петролът, природният газ и водата са главните кръвоносни съдове.

„Светът наопаки да се обърне, аз съм сигурен, че нефтът не е микроорганичен, както казват някои мислители, а е минерал и иде от ядрото на Земята. Движи се по артерии, създадени по природните закони. Където намери подходяща среда, избива нагоре и образува малки и големи находища. Земята се върти, движат се и всички течности“, обяснява той.

Украйна е най-богата на нефт страна в Европа

„Нефтеното находище в тази страна е от 400 000 кв. километра. Има три точки, от които от земното ядро тръгва нефтът нагоре. Първата е в Източна Украйна. Нефтът се движи по подземна артерия, която храни богатото каспийско находище. Пътят на черното злато продължава на югоизток към Азия“, уточнява феноменът.

„Втората точка е в средата на Украйна, а оттам тръгва по друга артерия под Черно море и захранва с нефт Сирия, Ирак, Иран, Кувейт, Суадитска Арабия, Йемен и други. Третата точка е в Западна Украйна.

Артерията тръгва на юг през Молдова, Румъния, България,

Гърция и през Средиземно море достига до Линия“, обяснява Милев. Тази нефтена „вена“ според него захранва румънското находище в Плоещ.

„Правена е съпоставка между нефта в Румъния и Либия и така се доказва, че е с еднакво качество (има сходни показатели). Това означава, че

 нефтът в България е същият, защото се движи по една и съща артерия,

коментира радиестезистът.

Остава само някой от управниците да му повярва и да изкара черното злато от земните недра.

„Сега е най-удобният момент да изкараме своите богатства от нефт, природен газ, минерална вода, защото България в момента е под крилото на Европейския съюз. В Бургас също съм открил в Морската градина минерална вода“, добавя Иван Милев.

Съветските учени са проверявали възможностите на феномена Иван Милев да открива нефт и природен газ върху терени, в чиито дълбини знаели какво има. След одобрението на резултатите върху техните обекти подписали договор, с който се дава право на бургаския откривател да търси нефт и газ в Русия. Бях уважаван там, но не останах, защото исках да съм полезен на страната си, добавя той.

Името му фигурира и в протоколите от биолокационните изследвания в района на Спитакското земетресение през август 1990 г.

Сред изобретенията, които трупат прах в дома му, е и енергиен генератор, който забавя пет пъти развитието на раковите клетки. Чудото, с което се лекува най-страшната болест, се състои от две семпли на пръв поглед устройства с по пет кодирани канала, от които струи колосална мощ. Едното се поставя пред болния, ориентирано в посока изток, а другото сочи юг и така с микровълновия поток от геомагнитната мрежа се облъчва туморът.

С друг апарат Милев измерва и заряда на геополето. С него може да определи каква енергия се таи до 5000 метра в земята. Уредът отчита и дните с магнитни бури, в които хората със слаби сърца е препоръчително да не излизат от домовете си.

Хиляди българи са преминали през дома му в малкото бургаско селце с надеждата да получат спасение от негативни въздействия. В двора си той е направил триметрова стъклена пирамида. С нея чисти духове. Ако ваш близък почине, след него остава енергиен заряд, който погубва трима души от рода му, уточнява радиестезистът.

Той разказва как по времето на социализма проф. Георги Йолов направил план и организирал цяла експедиция археолози, геолози и др. Те трябвало да проверят способностите на Милев, както направили в Русия. Колегите на Йолов от БАН обаче прочели плана и казали „Защо да правим нова Ванга?“. „Толкова ли бе трудно да бъдат проверени моите способности, за да съм полезен на България, а и на БАН, защото всичко щеше да излезе от тяхно име. Щяха да разберат, че мога по карта да откривам находища в цял свят. Всичко това щеше да е в полза на България“, казва феноменът.

 

Залежи от нефт и природен газ в света

Южен Судан – нефтено находище – 40 кв. км

Северен Судан – нефт – 70 кв. км

Североизточен Китай – нефт – 400 000 кв. км

Югоизточен Китай – нефт – 350 000 кв. км

Китай – природен газ – 120 000 кв. км

Северна Корея – нефт – 80 000 кв. км

Западна Индия – природен газ – 125 000 кв. км

Югозападна Япония – нефт – 150 000 кв. км

Североизточна Япония – нефт – 120 000 кв. км

Куба – нефт – 60 000 кв. км (на сушата и в океана)

Източна Куба – природен газ – 30 000 кв. км

Чили – на бреговата ивица и в океана – нефт – 100 000 кв. км

Украйна – нефт – 400 000 кв. км

Казахстан – природен газ – 220 000 кв. км

Югозападна Унгария – нефт – 50 000 кв. км

Северозападна Швеция – нефт – 110 000 кв. км

Нова Зеландия (северен остров) – нефт – 140 000 кв. км

Североизточна Гърция – нефт- 1400 кв. км

Хърватия – нефт – 10 000 кв. км

Сърбия – природен газ – 10 000 кв. км

Белгия – нефт – 20 000 кв. км

Западна Франция (бреговата ивица и част от океана) – нефт – 8000 кв. км

Антарктида (източната част) – природен газ – 120 000 кв. км