Царят направи калинките милионери, а те му взеха покрива над главата

Стабилността настъпва – стабилно поскъпват газ, ток, парно, стоки от първа и втора необходимост, коментира евродепутатът Николай Бареков

Време е Царят да си прибере вересиите. Като лидер на НДСВ той докара и направи десетки калинки милионери, а неколцина от тях и милиардери…, коментира във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков.

„Същите за благодарност по български му взеха и покрива над главата. Поради това е редно да се замислим: Кой честен българин, реализирал се в белия свят, ще си остави живота и професията на Запад и ще се върне да ни “оправи” само срещу 1000 евро заплата като министър или депутат?? Или има други задни цели?“, пита евродепутатът.

„Хайде да спрем да бъдем вечните глупаци на Балканите. Че следващият кандидат да превърне себе си в милиардер и да докара “българите от чужбина” да ни оправят вече хлопа на вратата, нищо, че сега ваканцува“, добавя Бареков.

„Стабилността настъпва по всички вектори. Стабилно поскъпване на газ, ток, парно, стоки от първа и втора необходимост“, коментира евродепутатът.

„Предстоящите зимни месеци (от ноември до март 2019) ще бъдат с около 35-40 % по-скъпи в сравнение с миналата зима. Властта остава стабилна благодарение на проявяваната от народа стабилност в дебилността“, добавя той.