Цецо стана за смях, другарите му питат дали е „джендър“

Депутатът Стоян Мирчев показа картинка с фигури на мъж, жена и човече с половин пола и намекна, че парламентарният шеф на ГЕРБерастите може да е от третият пол

Вотът на недоверие, внесен от БСП заради корупцията, очаквано не мина, но пък споровете за третия пол изместиха някак темата и управляващите станаха за смях. Решението на ГЕРБ да отложи процедурата по ратификация на проклетата Истанбулска конвенция донякъде успокои страстите, но другарите им ги захапаха здраво отляво. Лидерът на парламентарната им банда дори бе сравнен с „джендър“. В кулоарите на парламента депутатът Стоян Мирчев от БСП размаха картинка с фигури на мъж, жена, същество с половин пола и го пита, ако конвенцията все пак се ратифицира, той от кой пол ще е, намеквайки, че вероятно ще предпочете третия.

От кой пол са депутатите с мъжки имена ще стане ясно, ако се стигне все пак до гласуване в пленарната зала. Според уеб „серсемите“, които използват всеки повод да се заядат, макар и само виртуално с дъртите партийни грешници, ще им отива повече пола. Ако „джендър“ утопията, както я нарича Каракачанов, съвсем ни завладее, повечето от дупетатите може и да тръгнат като шотландци с полички. Гласувайте пак за ГЕРБ и дяволокрацията, дебили!