Циркът продължава, Цацаратурата издирва наркотрафиканти в парламента

Хората на Цацаров се размърдали заради думите на министър-председателя, че хора, замесени с наркотрафик, са в Народното събрание

Върховната касационна прокуратура е започнала проверка по повод думите на премиера, че в парламента има хора, които са замесени в наркотрафик, съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Проверката е започнала по сигнал на Гражданско движение „Борец“ и движение „Възраждане“, съобщава Нова телевизия.

„Сигнал от БСП не е получаван”, посочи Арнаудова.

След като заради вече бившия парламентарен шеф Митко Главчев тупна от креслото си, опитвайки се да запуши устата на червената лидерка Корнелия Нинова, която поиска премиерът да бъде изслушан в пленарната зала, сега щафетата пое Арнаудова. Вместо премиерът мъжки да излезе и да си каже кои разнасят дрога в парламента, сега цацаратурата ще трябва да се напъва да ги разследва.

Ако Бойко не дойде в парламента и не каже кои са наркотрафикантите, ще считаме, че лъже, а ако ги посочи, да си носи отговорност за думите, каза наскоро червеният лидер. Той обаче тактично замълча и на Главчев му се наложи да натири Корнелия от парламента, а след като другарите й я подкрепиха, се наложи вождът да го разжалва. Циркът обаче продължава. Вместо Цацаратурата да ни губи времето с глупости, по-добре да разпита веднага Бойко кои са наркотрафикантите.