Циркът с ЧЕЗ продължава, кака Нуши остава при бат’ Бойко

 ГЕРБерастите обаче ореваха орталъка, че червените им другари искат да ги свалят от властта

Оставката на Теменужка Петкова няма да бъде приета. Това потвърдиха пред Нова телевизия от пресслужбата на правителството.

Решението е било взето на коалиционен съвет днес.

Междувременно и вицепремиерът Красимир Каракачанов повтори същото в предаването „Лице в лице” по bTV.

Нашето мнение е, че няма никакво основание да се търси изкупителна жертва, и то човек, който няма никаква вина, добави военният министър.

Петкова подаде оставка ден след като стана ясно, че „Инерком” е избрана за купуването на ЧЕЗ, а Петкова и Гинка Върбакова били познати. Всъщност решението да си ходи, взел премиерът. Той я „посъветвал“ да си подаде оставката. Сега се отмята. Това си е в негов стил.

Докато бат’ Красю се обясняваше в ефира, долетя новината, че БСП са внесли в прокуратурата не един, а цели три сигнала, свързани с енергодружеството, което иска да усвои приятелката на Теменужка Петкова. Социалистите настояват държавното обвинение да провери произхода на парите на фирмата на Гинка Върбакова, с които „Инерком“ купува ЧЕЗ.

Настояват и за отговори, свързани с приватизацията на електроразпределителното дружество по времето на кабинетите на Симеон Сакскобругготски и Бойко Борисов.

ГЕРБерастите обаче ореваха орталъка, че червените им другари искат да ги свалят. Нормално е да имат такова желание. Ако не искаха да катурнат на Бойко тиквата, к’ва опозиция са?

БСП обяви, че ще участва утре пред Министерския съвет в протеста срещу сделката за ЧЕЗ. Това означава, че БСП иска да свали правителството“, каза на извънредна пресконференция Валентин Николов.

Това е един начин да се свали правителството и той е незаконен, защото те не могат законно да го направят, обяви Николов.

Незаконен начин за свалянето на правителството!? Какви ги дрънкат другарите от ГЕРБ? Ами както не им харесва опозицията, да вземат по сталински маниер направо да я забранят! Да забранят и протестите и да си „усвояват“ компаниите с кака Гинка на воля!