Чакаме Hyundai да инвестират завод за автомобили в България, същият Hyundai панически я напуска

Todor Georgiev

Хах… Докато чакаме Hyundai да инвестират завод за автомобили в България, същият Hyundai панически напуска България – продават си завода за тpaнcфopмaтopи и peгyлaтopи „Xюндaй Xeви Индъcтpиc Ko. Бългapия“ (бившият софийския завод „Васил Коларов) за 24.5 млн долара. Вероятно Пеевски ще го купи за десетина пъти по-малка сума, каквато е практиката в последните години.
А аз, след като съвсем наскоро разбрах, че съм враг номер едно на ГЕРБавите в нашата затънтена провинция, изпаднах в леко недоумение. Вярно, те ми напомнят най-най-лошото от апаратчиците на предшественика си БКП и ги жиля от време на време, ама чак водещ в класацията им…  Пък и не ям ГЕРБерско – от злобата която генерират месото им е отровно.
Като ответна мярка, само за час научих кучето си да ръмжи страшно и лае неистово при споменаване на думата ГЕРБ. Просто му обясних, че всеки който иска да му вземе играчката или бисквитата-кокал е от тях. Доста интелигентно се оказа за кило и половина йорки. С доста повече мозък от 100 килограмов ГЕРБав дангалак 
Ай харен да ви е денят…пък и нощта 

Фейсбук