Червената Елена погва Цв.Цв., ще го съди до дупка

Бившият вътрешен министър грубо я нападнал заради разкритията на една от най-големите корупционни сделки на правителството на ГЕРБ – тази с оградата, заяви Корнелия Нинова

Елена Йончева дава Цветан Цветанов на прокурор. Червената депутатка ще го съди до дупка за клевета. Тя се почувствала засегната от думите му, че е източвала КТБ.

За тази клевета ще потърся своите права в съда, заяви тя днес на пресконференция. По думите ѝ Цветанов има опит в разпространяването на лъжи и на клевети и поради тази причина Европейският съд за правата на човека е осъдил България над шест пъти, съобщава bTV.

„Действията на Елена Йончева и разкриването на една от най-големите корупционни схеми – изграждането на оградата по границата, е причина за грубото и необосновано нападение на Цветан Цветанов към нея. Тя ще го съди за клевета и има пълната ни подкрепа, заставаме зад нея“, сподели във Фейсбук председателят на БСП Корнелия Нинова.

„Докладът на ДАНС за оградата по границата е изпратен до Главна прокуратура и от една седмица искаме резултата от него, защото е по наш сигнал. Крият ли този доклад от нас?“, пита Нинова.

„Още на 6.12.2017 г. главният прокурор Сотир Цацаров е заявил в правната комисия, че има доклади на АДФИ и ДАНС, където е констатирано завишение на проектната стойност, в сравнение с пазарните цени на оградата и има неосъществен контрол от възложителите. Искаме от него да каже истината за оградата“, добавя червеният лидер.

Елена Йончева пък заяви, че в продължение на десет дни настояват прокуратурата да им предостави доклада на ДАНС за оградата. Този доклад на ДАНС е разгромяващ и настояваме прокуратурата да образува дело, каза тя.

Цв.Цв. май най-накрая си намери майстора. Червената Елена ще го гони до дупка докато справедливостта на възтържествува. Дано това да се случи скоро и политиците от управляващото мнозинство да се научат как трябва да се държат с една дама!