Червеноармейски петолъчки!!! В края на 2018?! Нагла провокация или нулева обща култура

Контра Пропаганда

Знаете ли, че:
💀 На 16.04.1925 в църквата Света Неделя е осъществен най-кървавият терористичен акт в света с най-много пострадали (над 500 човека), световен рекорд❗️в тази категория чак до терористичния акт срещу кулите близнаци в Ню Йорк на 11.09.2001г!

⁉️ Атентатът в Света Неделя е финансиран от Москва и е проведен срещу българската държавност! На място са убити 134 човека, включително деца, като още жертви загиват впоследствие от раните си (твърди се, че общия брой на загиналите е 213). Ранените са над 500 невинни български граждани! Доказан виновник за атентата са българските комунисти, които действат по заповед на съветските си господари от Кремъл със символ Червена Звезда.

⚠️ В края на 2018г., 93 години по-късно една учителка по-руски (в момента кмет на София) по заповед на посланика на Русия поставя на площада пред Света Неделя метален конус с форма на елха с червени петолъчки с бял контур, дар от Москва!

 Червената звезда с бял контур е официален символ на СССР и Червената Армия, покорили България през 1944г!
Червеноармейски петолъчки!!!
В края на 2018?!??

🆘 Нагла провокация или нулева обща култура и тотално непознаване на българската история от страна на кмета на София ли е това? Или пък е отчаян опит управляващата партия в България да се сложи на Кремъл като новата версия на старата БКП?

 Този акт е постъпка, каквато дори официалните наследници на БКП (сегашната БСП) не са се осмелявали да направят!

🇪🇺 Това ли е европейския път на Гражданите за Европейско Развитие на България (ГЕРБ)?

🌠 Да ни е честита 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣

На снимките (отляво надясно): 1) Взривената от комунистите църква през 1925; 2) Изкуствената елха на фона на църквата Св.Неделя в края на 2018; 3) Червената звезда, символ на СССР и Червената Армия; 4) Металната конусна конструкция на изкуствената елха с доволно много червеноармейски петолъчки; 5) Руският посланик Анатолий Макаров “открива” провокативната “елха” в центъра на София на фона на червена петолъчка с бял контур (18.12.2018)