ЧЕСТИТО, Г-н Пеевски! И да почерпите!

БОЕЦ – България Обединена с Една Цел

БОЕЦ обяви Пеевски за „ГЕРОЙ НА ТРУДА“!

По повод първи май- международен и национален празник на Труда, БОЕЦ решихме да отбележим този ден с връчване на награда за трудов героизъм – „ГЕРОЙ НА ТРУДА“!

Абсолютно единодушно и с пълен консенсус БОЕЦ обявяваме Делян Славчев Пеевски за „ГЕРОЙ НА ТРУДА“! За разлика от новоприетите закони, нашите награди могат да имат обратно действие и БОЕЦ обявяваме Пеевски за „ГЕРОЙ НА ТРУДА“ за всяка от последните десет години! А ЧЕСТИТО!

Няма друг! Най-успелия, най-работливия, най-прогресивния и най-корпулентния работещ човек в България! Единственият, който с една депутатска заплата, от собственик на стар Опел, успя да стане мултимилионер, собственик на много бизнеси и медии. Освен това е и депутат! Някои ще кажат – ама той не ходи на работа! Не ходи, защото не иска да губи време и пари на народонаселението! Едно отиване до парламента означава поне три лимузини, десет служители на НСО, две кучета, мобилна кухня и тн. Човека не ходи в парламента, но пише закони. И то все най-важните – за КТБ, за медиите, за оШфорките! И в това време върти и бизнес и още сто неща. Ако мислите , че е лесно да си депутат, да се грижиш за няколко медии, за прокуратура, за ДАНС и за КПКОНПИ, опитайте вие да носите по сто хиляди евро на месец на Цацаров, да видите лесно ли е и колко време ще издържите. Тежка му е работата на Пеевски! „За тежка работа – тежък човек“ – неизвестен мъдрец.

БОЕЦ нямахме време да организираме анкета и затова се „допитахме“ до народа вслушвайки се в народната мъдрост. А народа е казал: „КОЙТО НЕ РАБОТИ, НЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕ“! Какъв по-силен аргумент от този! Много ще да е работил Пеевски, дори си мислим, че за да постигне тези „резултати“ сигурно е работил и докато е ял. 

И друго е казал народа: „ТРУДА КРАСИ ЧОВЕКА“!  Знаехме си, че само природните сили не са достатъчни за да сътворят таз красота неземна! И труд е трябвало! Много. Думите не достигат за да опишем красотата Му. Затова ще пуснем още една фотография. (не я гледайте с просто око за да не ви заслепи, използвайте счупено шиши от бира. Бойко ползва огледало за да види Пеевски, но този номер само при него работи)

„Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му“ е казал някой. Ние ще перефразираме „Човек е толкова дебел, колкото са дебели далаверите и аверите му“ , а в случая на Пеевски, Борисов и Цацаров са солидна подкрепа и заслужават утешителни награди за поддържаща роля!

ЧЕСТИТА НАГРАДА, Г-Н ПЕЕВСКИ И ДА ПОЧЕРПИТЕ! 

А ти, народе, работи! Че Шиши е гладен, Буда е гладен, Цацата е гладен! 16 милиарда излапано ДДС не стигат!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА