Шок и ужас в Бургас, психар с нож броди из „Възраждане“

Лудият бандит реже наред автомобилни гуми, гневни шофьори се канят да го пребият

Психар с нож броди из бургаския жилищен комплекс „Възраждане“ и реже наред автомобилни гуми, жалват се потърпевши. Някои от тях дори се заканиха, че ако хванат лудия злодей, ще го пребият.

Бургазлията Пешо Георгиев е публикувал във Фейсбук групата „Шофьори Бургас“ снимка на колата си, на която се виждат спуканите гуми.

„Ето как започна моето утро и на още няколко човека в комплекс „Възраждане“ зад 16 блок на паркинга. По четири гуми на всяка кола са нарязани. Същото е положението и на „Сан Стефано“, добавя Георгиев.

Пак са пуснали някой психар, коментира негов приятел.

„Това го видях скоро и на един друг паркинг. Направи ми впечатление, че на поне 10 коли двете предни гуми бяха меки, но дали са изпуснати или пукнати не знам и реших да не спирам там“, споделя пък Иван Иванов.

И нашата кола осъмна с две срязани задни гуми пред бл. 9 във „Възраждане“, добавя Женя Кирякова.

Кирчо Михов пък сподели, че преди няколко години е паркирал близо до магазин в квартала и макар да не е пречел на никого, а и нямало знак, че спирането е забранено, до него спряла кола, от която излязъл идиот със синджир на врата и му нарязал задната гума.

„Заби един нож на лявата гума и избяга. Никога не бях го виждал, не го познавах. Може и да са объркали колата, но беше отвратително деяние. Гумата беше нова“, жалва се бургазлията.