Ще бъде ли убит Северин или ще го направят „булка“ в затвора?

Майката на изверга изрева, че ако германците го екстрадират, ще бъде убит и е права, защото този, който му е поръчал да ликвидира Виктория, се страхува да не проговори

Когато се е гаврел със смелата журналистка Виктория Маринова от Русе, Северин Красимиров е бил пиян и надрусан. Това разкри родната му майка, която живее в далечна Германия. Тя сподели, че синът й бил с умствена изостаналост, а освен него имала още седем деца.

Многострадалната Надежда Красимирова се моли синът й да не бъде екстрадиран в България, а да бъде съден във федералната република, защото в родината си ще бъде убит.

Навярно майчинският й инстинкт е проговорил. Ясно е, че животът му ще бъде драстично скъсен, ако германците го екстрадират и то не защото има шанс продажните политици да върнат смъртното наказание, а защото онези, които са искали смъртта на смелата журналистка се страхуват убиецът й да не се разприказва. Ако бъде оставен жив пък в затвора хич няма да му е леко, защото зажаднелите за женски ласки затворници ще побързат да го направят „булка“. Може би те ще се гаврят с него, така както и той е направил с беззащитната Виктория.

И все пак остава загадка как този слаб, пиян и дрогиран циганин, който тежи 20 кила с мокрите дрехи (както го описва съседът му Илиян), е изнасилил смелата журналистка, дала гласност на разследващи журналисти за злоупотреби с еврофондове за милиарди. Какво е правил край реката след рождения ден и колко случайно докато се е чудел къде да се издрайфа, край него профучава тичащата Вики? След като я насилва в продължение на час без тя да издаде звук и някой да я чуе и дори без да го нарани, извергът решава да се поразходи до дома на леля си, където го чака жена му. Оставя там телефона на жертвата и дрехите, обагрени с кръвта й, а после тръгва на разходка за Германия. На кой „сценарист“ би му хрумнала такава невероятна история?

Може би умствено изостаналият Северин наистина е убиецът на Виктория, но едва ли би могъл да го направи без помощници, защото не би могъл пиян и дрогиран да я стигне. Може и да му е платено да я сплаши, но извергът се е увлякъл и решил да се забавлява. Вероятно поръчителят, който е знаел маршрута, по който ще тича трениращата за състезание журналистка, му е давал инструкции, а сега се страхува, че Северин ще го издаде. Ако убийството е добре организирано, както твърдят хората в ромската махала, мургавият убиец няма дълго да се радва на живота си.