Ще се пребори ли президентът с армията от слуги и подлоги?

Накъде е тръгнал Радев в открито море с тези пирати (пирани), в които няма грам морал и първи ще го оглозгат, пита евродепутатът Николай Бареков

Президентът се е нагърбил с тежката задача да се бори с армията от слуги и подлоги. Това намекна евродепутатът Николай Бареков.

„Според един вестник някакви части от умрялото ДБГ на Куневица преговаряли с президента Радев за нова партия. Радев искал да прави нещо ляво, но с десни политици! Пък Атака се конущисвала със СДС в случай, че ПатрЕотите се разпаднат, а ще трябва пак да се влиза в парламента. Нерде Москва, нерде Вашингтон, ама щом е за тлъстия кокал, може и да се прегърнат“, коментира във Фейсбук евродепутатът.

Валери Симеонов пък щял да се събира с рухналия Блок на “реформаторите”, нали вече са на един адрес на Раковска, добавя той.

„Пак в името на кокала…спомням си, че най-големите отрепки, които дойдоха в ББЦ бяха кариеристите от Куневата партия. Безскрупулни и алчни първи напуснаха кораба. Накъде е тръгнал Радев в открито море с тези пирати (пирани), в които няма грам морал и първи ще го оглозгат? Отвратителна сган. Щом им замирише на избори, започват всякакви безпринципни сборища само и само да се шмугнат в парламента и там да се надупят на Бойко Борисов и ДПС“, коментира Бареков.

„Общото между всички патреоти, реформаторчета и атаки е слугинажът им към Борисов. Сега Радев ще ги прибира. Ще се бори с Борисов с армията от неговите слуги и подлоги. Тъпо и наивно. Щастлив съм, че запазих моралната си чистота и никога не се продадох на статуквото от ГЕРБ+ДПС! Никога! И при най-тежките за мен и семейството ми обстоятелства“, споделя евродепутатът.

„Докато едни висят на висилката, други ще минат пълзешком под нея и пак ще ви управляват същите толупи и измамници! Това ли искате?“, добавя той.