Ще узакони ли властта евтаназията за бедните?

И без това хората се самоубиват масово, поне да ги улеснят, коментира помориецът Ради Чухлев

Следващото решение на правителството ще е узаконяване на евтаназията за бедните социални слоеве. Така бунтарят от Поморие Ради Чухлев коментира във Фейсбук скандалното изказване на Бойко Борисов за пенсионната реформа. Вчера премиерът каза, че едно време в Япония старците са ги отнасяли в гората и са ги оставяли там да умрат.

Остава само да узаконим евтаназията. За целта ще се построят газови камери по примера на нацистка Германия. И без това хората се самоубиват масово, поне да ги улесним, коментира Чухлев в социалната мрежа.

„Всички искаме смяна на системата. Всички осъзнаваме, че тази социална система ни погубва. Но тайничко се надяваме, някой друг да я смени, да ни поднесе социалната справедливост на тепсия. Трябва да разберем, че това е дело единствено но целокупния народ! На прякото му участие в едно открито всенародно обсъждане на принципите и ценностите на бъдещия социален ред“, изтъкна помориецът.

„Защото точно формалното участие на народа в социалното управление довежда до тази несправедливост. Точно чрез безотговорното участие във фарса „избори“ идват на власт престъпните политици! Ако ние не носим отговорност за „избора“, който сме направили, имаме ли право, да търсим отговорност от тези, които са ни измамили?“, пита Чухлев.

„Като гледам управляващите, си казвам: Господи, нима това е елита на моя народ?! Ако е така, по-добре ни изтрий от лицето на Земята! Така ще унищожиш поне и тези изроди“, коментира бунтарят.