АПОКАЛИПСИС НЯМА ДА ИМА

Строителният инженер Лиляна Андреева доказа, че арийците идват от летящи чинии

Апокалипсис няма да има. Това твърди поетесата инж. Лиляна Андреева, която предлага на света уникално откритие. То може да спаси Земята от екологична катастрофа.

„Градът в „Откровението“ на Йоан е като от злато и като от стъкло! Ето как ще изглежда той! И така, както не е вярно описанието на този град, така не е вярно и всичко останало! А онова, което не е точно така, както е истината, е лъжа!“, сподели във Фейсбук, дамата, която е строителен инженер.

Тя доказа по свой уникален метод, че арийците идват от летящи чинии.

„Смешно, но шаманите на доктрината се вживяват в своите небивалици и водят света към гибел! Да го опровергаем с истината за календарните градове!“, коментира инж. Андреева.

До 2037 година ще продължи преустройството“, изчислява дамата, която е строителен инженер по образование и поет по душа.

В 2037 година целият свят трябва се пресели в ЕКГ (Екологични Календарни Градове), добавя инж. Андреева.

„Европа се вциганява, защото вместо да се строят мрежи от календарни градове, се ограждат границите с тел. Това е сатанински окултен фундаментализъм, коментира строителният инженер Лиляна Андреева. Във Фейсбук тя е публикувала схема, от която се вижда как би изглеждала мрежата на календарен град за свят без граници с мир на Земята и благоволение между народите.

Европа се вциганява от ориенталско-азиатска схоластика и вретенарство, обяснява откривателката. Тя твърди, че древни цивилизации са „вграждали“ календара и времето в градската урбанизация. Нейното откритие, което може да ни спаси от войни.

„След осем години търсения, в главата ми незнайно как се роди идеята да се привържат параметрите на човешкото ни битие към световните константи по подобието на явленията в микрокосмоса и макрокосмоса. За тази цел възприех за ограничител на големината на града броя на химичните елементи в таблицата на великия Менделеев, а за модел на градския кадастър – годишният календар. И така „вятърът на промяната“ ме отвя при времето, изразено в календара. Идеята ми е едното от условията за гражданство в календарните градове да бъде моногамното семейство, а второто – всяка жена да ражда само по две деца. Така броят на населението ще се поддържа постоянен, а обществото ще стане стабилно, тъй като ще се произвеждат постоянен брой стоки за широко потребление, а и индустриалните мощности ще бъдат поддържани на едно ниво, без да се увеличава производството, което ще регулира и ограничи ползването на природните ресурси“, обяснява инж. Андреева.

Контролът на броя на човешката популация ще доведе и до контрол на природните ресурси, на целостта и чистотата на природата. Справедливо би било през това време народите, над които е имало доказани геноцидни чистки като балканските народи, испанците, евреите, украинците и пр., да имат по две–три деца, а в същото време не само китайците, но и другите бързо плодящи се народи, да бъдат ограничени с по едно-две деца като индуси, араби, латиноамериканци и пр., добавя откривателката.

Инж. Андреева предлага както в древните елински градове-държави, всички хора да имат равен старт като собственост и образование, справедливо разпределение на природните ресурси и изработения обществен продукт. В градовете на бъдещето трябва да е точно пресметнато производство и консумация за срок от толкова години, колкото е средната продължителност на живота. Така всички хора ще живеят пълноценно, а природата ще е опазена от пагубната човешка дейност. Войната се обезсмисля, тъй като всички са равни или равнопоставени и затова няма преборване с мускули и оръжия за обсебване на по-голямо житейско пространство. Няма използване на чужд робски труд – наемни роби, изполичари, слуги и пр., уверява Лиляна Андреева.