Биволъ : По анонимки от година сме обект на нескочаем тормоз.

Биволъ

Новата вълна на масираната мръсна клеветническа кампания срещу Биволъ в подопечните медии на Пеевски е симптоматична. Клеветите са винаги анонимни, но неизменно са последвани от репресивни действия от страна на институциите и властта. Вонята на ченгеджийско активно мероприятие е погнусително разпознаваема.

В-к „Труп“ са се изживели като ментори на Цацаров и НАП – пускат анонимки с призиви за действия срещу Биволъ и екипа ни. Именно по анонимки от година сме обект на нескочаем тормоз. Пак по анонимка от миналото лято НАП разпореди проверки на Биволъ. По клеветническа анонимка инспирирана от „Труп“ до момента сме обект на разследвания от ВКП за единствените си сиромашки имоти, където само могат да ръфат на босия цървулите..

Канските опити да бъде дискредитиран Биволъ не случайно идват именно от тези, които източиха стотици милиони от КТБ и години паразитираха с нейните /нашите/ пари, а сега точат други банки, като #ФалираЛиПИБ, запътили се по същия пагубен за страната път.

Тези клеветящи мега-престъпници обаче /не/знайно защо винаги остават извън обсега на прокурорските разследвания за фалита на КТБ и произхода на огромните пари, които харчат за да съществуват като казионна пропагандна машина на властта и олигархията. Мафиотската симбиоза между пропагандните „медии“ от кръга на Пеевски и официалните институции никак не остава незабелязана в авторитетните международни среди и перманентно води до силно ерозиране на авторитета на държавата по основните показатели за демократично и законово общество.

Тенденцията нарежда България твърдо до диктаторски режими или страни от Третия и Четвъртия свят. Крайният резултат на подобна политика е предизвестен и ще бъде фатален за всички тях!

По поръчка „Труп“ пуска нова серия клевети и безпрецедентни лъжи по наш адрес от лице с име Боян Мавриков, което липсва в регистрите. Клеветническият донос срещу Биволъ е отново анонимен, но очевадно той отново е изработен по долнопробната схема на ченгетата от ДС, като Калоян Стоев и компания. По неизменна поръчка на един корпулентен неосъществен Евродупедат. Сещате се #КОЙ!!

Паралелно с това в Пеевската пропагандна мрежа не секват инспирираните от ГешефТ внушения, че Биволъ стои зад теча на базата данни на НАП и едвалине ние сме го поръчали за наши цели.. Абсолютна 1000% лъжа, която обаче толкова яростно тиражирана навежда на мисълта, че този теч, който засегна всичи български граждани НЕ Е случаен и вероятността да е пуснат съвсем нарочно и съзнателно именно от Правителството и властта е огромна! Предизвикателството да разследваме подобна супер скандална хипотеза направо ни „боде“ по рогата.

#КОЙ и защо е създал в компютъра на Кристиян Бойков въпросната папка „търсене за бивол“, след като според адвоката му такава изобщо НЕ Е съществувала!?? Или се подготвя общ медийно-прокурорски заговор за атака срещу нашата медия и екипа ни!? ВНИМАНИЕ!! Мракобесие в действие.

„Труп“ определено обаче изпревари дори Пеевските медии в оралното обслужване на Модела #КОЙ!

В момента обмисляме дела за клевета срещу Калоян Стоев и гестаповското му дадзибао!

Фейсбук

https://www.facebook.com/bivolnews/posts/2503755903009510?__tn__=K-R