БОЕЦ – протести до оставка и отстраняване на Буда и Цацаров! Всеки ден и навсякъде.

Гражданското общество и малкото останали свободни медии и независими журналисти останахме единствената сила, която може да се противопостави на мафията превзела държавата ни. И трябва да го направим. Всеки ден управление на Буда и бандата му са вредни за държавата и цената, която плащаме за бездействието си е жестока. Тя, освен в милиарди откраднати и одрани от гърба на народа, се измерва и в човешки животи. Защото мафията , системата, некадърността и корупцията убиват!

БОЕЦ започнахме кампания за постоянни протести с едно искане и една цел – НЕЗАБАВНА ОСТАВКА И ОТСТРАНЯВАНЕ ОТ ВЛАСТТА НА БОЙКО БОРИСОВ, ЦАЦАРОВ-СЛУГАТА НА ПЕЕВСКИ И БАНДАТА ИМ.

Напрежението ескалира в цялата страна и вече е осезаемо дори за властимащите. Репресиите спрямо непримиримите показват страхът на управляващите и доказват, че сме на прав път.

През март тази година БОЕЦ разкрихме, че през последните години от бюджета на държавата са източени над 16,2 МИЛИАРДА лева ДДС.Прокуратурата в отговор на подадените от нас сигнали обяви, че 16 милиарда са източени, но „няма данни за извършено престъпление“. Грабежа продължава, милиарди за крадене има, а пари за децата с увреждания няма.

Гинка (СИК – Бойко Борисов) поиска да купи ЧЕЗ и станахме свидетели на най-срамните моменти в политико-мафиотският живот на страната. Ежедневни лъжи, смяна на позиции, обръщане на палачинката и мутренски гърчове. Оставки и изтегляне на оставки. Държавата влиза и излиза от сделката. Борисов показа истинската си физиономия на страхливец, потънал в зависимости.

Преди два месеца от сайта „Биволъ“ огласиха данни и документи за най-голямата корупционна афера  – #ДжиПиГейт, обхващаща цялата държавна КОНСТРУКЦИЯ, на обща стойност на проектите и обществените поръчки над 1.7 милиарда лева. До днес няма нито един задържан, разпитан, или обвинен по тази афера, освен самите журналисти , които бяха арестувани при опит да спасят от унищожение доказателства по случая.

Преди месец бе зверски убита журналстката Виктория Маринова, последното и предаване е на тема „ДжиПиГейт“ и интервю с Димитър Стоянов от Биволъ по темата. Изключително противоречивите и истерични действия на управляващите доведоха до основателни съмнения относно проведеното разследване. Първата реакция на управляващите бе да отрекат статута на журналист на Виктория Маринова и връзка между нейното убийсто и журналистическата и дейност. И до днес има повече въпроси от отговорите, които бяха дадени от разследващите.

Преди три месеца автобус катастрофира край Своге, 20 човека загинаха.Стана ясно, че отговорност за тази трагедия носят няколко институции, които поради некадърност и корупционни зависимости са допуснали некачествено изпълнение на ремонта на този път от фирма „Трейс“, част от обръчите на управляващите. До днес няма задържани, арестувани и обвинени държавани чиновници, служители и собственици  на фирмата изпълнител на ремонта, освен шофьора на автобуса. Фирма „Трейс“ продължава да усвоява ударно.

Преди пет месеца Майките на деца с увреждания излязоха на поредните протести с искане на реформи и промяна на законодателство, за да осигурят грижа и нормален живот за децата си. Първо Борисов пожела да му се махат от главата, а след това Валери Симеонов ги нарече „креслижи жени на уж болни деца, които преследват материални интереси“. И до днес исканията на Майките не са изпълнение, а те, подкрепени от граждните продължават битката си с ежедневни протести.

Преди седмица гръмна поредният корупционен скандал за продажбата на българско гражданство в БАБЧ. Мафията започва да се дави в собственото си блато.

От месеци (продължава и до днес)  поголовно се избиват животните на българските фермери, в резултат на тотално неадкватни действия на институциите, а понякога дори това се прави умишлено, за да се отклони вниманието от текущите политически и корупционни скандали, които са заплаха за стабилността на мафията. Споменете си „Къщата в Барселона“ и избиването на козите и овцете в Странджа.

Търговският регистър се срина за повече от половим месец и до днес няма отговр на въпроса – „Какво и защо се случи?“.

Фалира застрахавателно дружество „Олимпик“ и пак държавата на мафията се оказа част от схемата.

Ежедневните протести сега с всевъзможни социални и икономически  искания напомнят за зимата на 2013г., когато живите факли белязаха краят на кабинета на Буда 1.

Мафията сама усеща своят край и ще се опитат да хвърлят страната в хаос и анархия. Това е тяхната хранителна среда и така ще се опитат да се върнат отново във властта през поредният си проект. Борисов е изчерпан и господарите му  си дават ясна сметка, че той става опасен за тях. Дали следващият  проект ще се казва Мая Манолова, или поредният месия, няма значение. Важното е гражданите да не позволим това да се случи. Не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, нито ОП, или която и да е партия родена от статуквото на ДС  е алтернатива, те са си едно. Алтернативата ще се роди в битката. Предстоят извънредни избори, които са задължителна стъпка към отстраняването на мафията от властта. Важното е да стигнем до тези избори под граждански натиск, а не по сценария на дебелите. Тези избори няма да донесат така чаканата промяна, защото още нямаме достатъчно сила и не сме готови, но ще разклатят мафията из основи и ще ни доближат до целта. Изборите, които следват след тях ще бъдат решаващите. Важното е да не изпускаме инициативата и да не правим компромиси. БОЕЦ знаем точно какво искаме и как да го постигнем. Не се борим за властта, борим се да отстраним мафията от властта!

Първо отстраняваме мафията от власта, електронно гласуване, закон за Лустрацията и после редим всичко останало. Тази битка ще се води на площадите, а войната ще бъде спечелена в съдебните зали. Докато Цацаров, слугата на Пеевски, е на върха на съдебната система това е невъзможно да се случи. Затова заедно с правителството трябва да бъде отстранен и Цацаров.  Съд, затвор и отнемане на незаконно придобитото имущество за всички управлявали и крали държавата и народа през последните десетилетия. 

И още нещо, освен на площадите, трябва да почнем да ги преследваме и по кабинетите, залите, пресконференциите, публичните прояви, ленторязъчните изяви. Навсякъде. Следете обявените им програми и ги посрещайте навсякъде „подобаващо“. БОЕЦ започваме кампания „ЩЕ ВИ НАМЕРИМ“.Няма по-голям свински страх от този, да им извикат в очите – УБИЕЦ! ОСТАВКА! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! Питайте Буда. Всяка седмица на сайта на МС и на различните министрства се публикува тяхната програма. И на Цацаров също. Преследвайте ги! 

Продължаваме!


#ЩеВиНамерим
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА