БОЕЦ със сигнал до парламента, КПКОНПИ и Президената срещу Пламен Георгиев с искане за отстраняване от длъжност

Georgi Georgiev

На 28.09.2018г. БОЕЦ внасаме сигнал до Народното събрание, КПКОНПИ и Президената срещу Пламен Георгиев, шеф на антикорупционната комисия с искане за неговото отстраняване от длъжност. Причината е направеното от него признание, че проверката срещу Пеевски по сигнала на БОЕЦ не е извършена по същество, не са проверявани банкови сметки, имущество и активи, а само документи представени от прокуратурата, която е подчинена изцяло на Пеевски. Считаме, че Пламен Георгиев е злоупотребил със служебното си положение, като е осуетил проверка по същество и е осигурил чадър над депутата Пеевски.
Още при подаването на сигнала ни в началото на годината БОЕЦ предвидихме такова развитие и заявихме, че целта ни е по този начин да разобличим създаването на КПНОНПИ, като поредната имитация на действия и борба с корупцията, а реално това е поредната структура, която управляващата ни мафия създава за прикриване на своите престъпления и репресии срещу неудобните и неприемащите нейната престъпна власт! И успяхме.
БОЕЦ изискваме и образуване на проверка на действията на Пламен Георгиев и извършване на цялостна и задълбочена проверка по същество на произхода на средствата на Пеевски, за каквато сезирахме КПКОНПИ още през януари. Има една малка, но съществена подробност, до коя „независима“ институция да изпратим сигнала си? Продължаваме тази битка без очакване за справедливост, а с намерението да продължим да разобличаваме тоталната зависимост и неспособност на институциите да работят в интерес на обществото. Защото мафията може да работи само в свой интерес. Истината е забранена, а корупцията е всесилна.
Клатим кочината на дебелите, всички тези документи и сигнали скоро ще бъдат доказателства в съда и слугите на мафията ще плащат солидарно с господарите си за извършените от тях престъпления и за това, че са ги прикривали!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

https://www.facebook.com/profile.php?id=100022847133525