Боже, аман от комедианти !

„За мен беше чест да се включа в традиционния танц със саби арда при посещението на нашата правителствена делегация в Националния музей в Рияд.“ –  написа във фейсбук Бойко Борисов 

Коментарите по „историческото събитие“ потекоха под поста му :

Асен Генов Частушка кога?..

Mihail Biberov Дълго време работих на танкери ,познавам всички араби от мароко ,либия ,египет, сирия ,саудитска арабия ,оман и целия персийски залив – също и иран и индия ! Плавах и по други океани, но видях и разбрах . Заиграването с близкия исток на Българското правителство е опасен ход ако нямаш стратегия и как българите ще се възползват от това – ако някакъв малък мафиотски кръг се опита да се облагодетелствува ,за него ще погром . Там в близкия изток стоят на власт хора които са завършили елитни западни университети . Те отдавна знаят как се прави политика и си играят с милиарди !

Стефан Ганев Браво на премиера ни. Сега трябва да се научи и да реже главите на кафирите ( كافر от араб. „кафир“ или „неверник“) и да изкрещи едно „Аллах Акбар“ и отношенията ни с арабелите ще се затоплят. Да се чуди човек защо български премиер е на посещение в държава – основен спонсор на салафизъм, уахабизъм и международен тероризъм? Но, нека симпатизантите на г- н министър – председателя се изкажат по този въпрос. 

Стелиянов Веселин Ами с тези саби и с танцувална стъпка, трябваше да си вземете края на живота!

Gergana Avramova А за персите беше удоволствие да се изпикаят на вселенското ти его 

Valsodar Isalive Циркаджии ?

Георги Велев Сандокан с двата ножа 

Iva Milanova Г-н Борисов, Вие сте единствения симпатичен на снимката. Другите двама я загрозяват!

Стефан Ганев Премиера на бъдещата ислямска република на Балканите, готов да реже главите на неверниците като съюзник на С. Арабия. 

Любомир Маринков Танцът със саби Арда. Код на честта за кралската фамилия. Огромна чест и залог за стратегическо партньорство. Респект!

Боже, боже … Фалшиви комедианти … Докога България ще следва маниерите на Тато в политиката ?! Може това и да е естествено за ученика му Борисов, но …

Тръмп игра танц със саби, но продаде и оръжие за 350 млрд. $, а Борисов продава ли само номера …

 снимки :Фейсбук Бойко Борисов

Свободен автор – Философът