Бойко да смени Катето и ЛилитУ с храбрата чистачка от затвора!

Евродепутатът Николай Бареков призова премиерът да размаха метлата или да смени и себе си с хигиенистката, която подгони бегълците от затвора

Ако бях премиер, бих сменил Гинка, Катето и ЛилитУ с чистачката от централния Софийски затвор. Дори бих сменил и себе си с нея. Това сподели във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков.

Метла и парцал трябва да играят в тази кочина, добавя той.

Евродепутатът коментира бягството на Владимир Пелов Стефанов и Радослав Колев от затвора и хигиенистката, която се опитала да ги спре.

Двамата затворници били въоръжени с нож и пистолет. Те насочили оръжието срещу надзирателите и после офейкали, а смелата жена тръгнала да ги гони.

Ако смелата чистачка не пожелае да се окаля в политиката, евродепутатът Николай Бареков има друг добър вариант – русата Златка.

„Мисля, че в България всичко е възможно. Всяка руса Златка с подходящата Батка зад гърба си може да се превърне в Гинка (или поне в Теменужка) и то за нула време. Ако няма много качества – поне във външен министър или на правосъдието. В края на краищата лелката – шеф на Парламента знае столиците по света колкото ги знае и Златка – само от личен опит“, добавя Бареков.