Защо главният проКУРор не знае Конституцията?

Защо Гешев пита Конституционния съд за Конституцията? Защото не я знае, а ЦАЦАров гони дребните риби, защото в името му е писано, че рови цацата, коментира сатирикът от Бургас Стоимен Стоименов

В държавното обвинение работят некадърници, заради името на длъжността, която заемат – прокурор. Изведнъж ми просветна, че вътрев във всички заемащи длъжността има по един мъжки полов орган – проКУРор, това споделя бургаският поет, сатирик, карикатурист и артдесидент Стоимен Стоименов в своя фейлетон за простотиите на държавните обвинители.
Защо главен прокурор на РБ –Гешев пита Конституционния съд за конституцията?-защото не я знае, добавя сатирикът от Бургас.
Оказва се, че той има и обяснение за това защо Цацаров не гони едрите престъпници.
„Рови дребните риби-ами то се вижда от името му- ЦАЦА-ров-рови цацата, която е най-дребната ни риба…“, обяснява Стоименов.
Вижте новият фейлетон на сатирикът от Бургас!

ОБЯСНЕНИЕ ПРОСТОТИИТЕ НА ГЛАВНИТЕ ПРОКУРОРИ НА РБ
/ФЕЙЛЕТОН /
Измъчваше ме въпроса защо главните и други прокурори на РБ правят простотии и демонстрират непознаване на основния закон-Конституцията на РБ…
1. Защо бившия главен прокурор на РБ – Цацаров поде лична кампания, арестува и тормози българския гражданин , патриота Петър Низамов – създател на „цивилни отряди за защита на жените и вярата”, при това и правист по образование, за това, че заловил и арестувал чужди нарушители на държавната ни граница, а според главен прокурор Цацаров нямал право, тъй като е обикновен гражданин, и не е ченге от гранична полиция, МВР, ДАНС, ГДБОБ и др. държавни службички. С това бившия главен прокурор Цацаров доказа недопустимо за длъжността му незнание на основния ни закон – Конституцията на РБ, който гласи/цитирам/:
„Чл. 59. (1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.”
2. Защо главен прокурор на РБ –Гешев пита конституционния съд за конституцията?-защото не я знае….!!!
За главен прокурор на РБ – Цацаров намерих лично мое обяснение защо не гони едрите престъпници, а рови дребните риби-ами то се вижда от името му- ЦАЦА-ров-рови цацата, която е най-дребната ни риба…Но трябваше да се намери не индивидуално, а общо обяснение за некадърността на всички главни и други прокурори на РБ….
И изведнъж ми просветна – ами вътре във всички заемащи длъжността прокурор има по един мъжки полов орган-проКУРор!!!
Стоимен Стоименов, Бургас,29.01.2020г.