Българите въстават срещу ГЕРБавите

Съветваме МВР да бъдат само пасивни наблюдатели, предупреждават от Национален протест срещу безобразията в България

Часът на Бунта удари! На 11.11.2018 година (неделя) България се вдига срещу ГЕРБавите политици. Съветваме МВР да бъдат само пасивни наблюдатели, предупреждават от Фейсбук групата Национален протест срещу безобразията в България.

Другото ще остане в историята, а това правителство ще си отиде замеряно с павета, дръве и камъни, добавя администраторът на страницата.

„Нещо, което не се е случвало от далечната 1997 година, ще се случи тази Неделя в цяла България – градове от Черно Море до Калотина и от Кулата до Дуранкулак се вдигат на масов бунт с улични барикади с искане да си заминават всички от Парламента и от Министерски съвет“, пише xaknewsb.blogspot.com.

„Чашата преля днес с увеличението на цената на данъка за МПС та, започна да прелива още вчера с увеличението на цената на „Гражданската отговорност“, а се пълнеше в последните две седмици с постоянното покачване на цените на горивата. И на фона на всичко това, като за капак родните ни политици вместо да се замислят, че все пак народа няма да издържи и ще се вдигне, днес продължиха с гаврите“, съобщава изданието.

„София, Варна, Бургас, Благоевград, Добрич, Шумен, Търговище, Силистра, Плевен, Враца, Монтана, Видин, Пазарджик, Перник, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Казанлък, Габрово, Велико Търново, Пловдив, Хасково, Смолян и още градове се вдигат, за да докажат на всички, че България е жива! Напред Братя и Сестри Българи! За България!“, призоваха бунтарите от Хак Нюз.