Волен размаха пръст на министрите, щял да ги махне всичките, ама наужким

Живеем в едно махленско дребнотемие, призна белокосият националист

Ако бях на мястото на Бойко Борисов, щях да сменя абсолютно всички министри, защото нито един от тях не стана да каже, че декларацията на НФСБ е клеветническа и тенденциозна. Никой не защити собственото си място в правителството. Това каза в „Събуди се“ по Нова телевизия вождът на „Атака“ Волен Сидеров.

Той призна, че с Красимир Каракачанов и Валери Симеонов имат разногласия за поисканите и подадени оставки на министрите Валентин Радев, Николай Ненков и Ивайло Московски. Според него премиерът трябвало да реши кой да си ходи.

Декларацията на НФСБ, в която се твърди, че премиерът е едноличен управник и едва ли не диктатор, е абсурдна и това не е вярно, добави белокосият националист.

Живеем в едно махленско дребнотемие, призна той. Според него вниманието ни трябва да се насочи към важни въпроси като икономиката, доходите на населението, енергийните проекти и миграцията, но как да стане това, като управляващите, които Волен подкрепя, ни заливат със скандали? Как да се увеличават доходите на населението, като държавата, пардон мафията, задушава бизнеса, а народните изедници гласуват такива закони, които облагодетелстват само „Шайката“? Ако наистина е загрижен за народа, Сидеров трябва не да крепи властта, а да разкара изедниците!