Ген. Атанасов: ДПС ни натрапва Гешев, а Бойко се прави на ни лук ял, ни лук мирисал

Само ДПС прави агресивна кампания за избиране на единствения кандидат за главен прокурор Гешев, коментира бившият шеф на Национална служба „Сигурност“

Всички политически партии и активистите им са ангажирани с предстоящите местни избори. Щабове, регистрации, кандидати, листи…. и т.н. Само ДПС прави агресивна кампания за избиране на единствения кандидат за главен прокурор! А Борисов се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Така бившият шеф на Национална служба „Сигурност“ ген. Атанас Атанасов коментира във Фейсбук издигането на Иван Гешев като единствен кандидат за главен прокурор.
Според него водевилът, наречен „шпионски скандал“ и кризата в Българското национално радио, имат общ знаменател – процедурата за избор на главен прокурор!
„Първият скандал е сътворен с цел да се лъска имиджа на единствения кандидат за поста като борец с руския шпионаж. Вторият да се затвори устата на журналист, който е силно критичен към нагласения „избор“ на този единствен кандидат. А изпълнителният директор на управляващата олигархия Борисов – ни лук ял, ни лук мирисал!“, коментира генералът.