Гешев и Цацаров погват враговете на ГЕРБ по списък

Ще усетим по кожата си как действат Иван Гешев и Сотир Цацаров, каза политологът Евгений Дайнов. Властта се събира на едно място и започва да безчинства, добави той

Настоящият главен прокурор Иван Гешев и предшественикът му Сотир Цацаров, който оглави КПКОНПИ, се очаква да погнат враговете на Шайката по списък, които включва адвокати, журналисти, анализатори и политолози. Ще усетим по кожата си как действат, каза в „Тази сутрин“ по бТВ политологът Евгений Дайнов.
Той намекна, че ако не е президентът, който да изпълнява и ролята на единствен опозиционен лидер в България, ГЕРБ ще има пълната власт и ще безчинства.
„Властта се събра на едно място и се отвърза от всякакъв контрол и от гражданите, и от законите. Всеки път, когато се събере на едно място, се отвързва и започва да безчинства. Ако нямаше конфликт между премиер и президент, щяхме да имаме другаря Путин“, коментира политологът.
Според него Корнелия Нинова е най-верният съюзник на Бойко Борисов.
За да не се превърне Бойко в копие на другаря Путин, Дайнов се надява президентът да продължи да го напада като истински лидер на несъществуващата за съжаление опозиция.