Гол наглец обсебва плажа, гони туристи

От палатката излезе гол наглец, за да ни предупреди, че това е частен лагер и нямаме право да си оставяме колелетата на плажа, разказват туристи

Гол наглец обсебва плажа. Звучи невероятно, но туристка разказа как от платка излязъл гол мъж и й наредил да се разкара оттам.
„Бях на море в Бяла. Решихме да отидем с колелета до Кара Дере. Плажът съм го посещавала преди, прекрасен е. Когато стъпихме на пясъка обаче, видяхме, че не само има много хора, но и на самия пясък са изградени леки конструкции, палатки и други. Оставихме си колелетата в края до тревата и до една палатка, но в този момент изскочи един гол господин и ни предупреди, че това е частен лагер и нямаме право да си оставяме колелетата – пречим“, сподели Боряна Ангелова. Тя е изпратила снимки от плажа за рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия.
„Преместихме ги, но му заявихме, че плажът е държавна собственост. Прекарахме чудесен ден, но тази случка остави горчив привкус. Накрая след нас не остана и следа, че сме били там. Платили сме и курортна такса в Бяла, а къмпингуващите оставят буклуци, заемат незаконно плажа, пък и ни гонят. Категорично съм против дивото къмпингуване“, добавя Боряна.