Дон Цвети се излага, издаде „гадовете“, свалили „Борисов I”

ЧЕЗ или Гинка не били в състояние да вдигнат цената на тока, а само КЕВР може. Следва изводът, че Бойко през 2013-та бе пометен не от ЧЕЗ, а от подчинените си

ЧЕЗ или Гинка Върбакова не са в състояние да повишават цената на тока. КЕВР е органът, който взима окончателното решение за това. А неговите членове не се назначават от Борисов, а се избират от парламента. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия Цветан Цветанов.

Така без много да мисли, заместникът на вожда от Банкя издаде „гадовете“, свалили „Борисов I” през 2013-та. „Гадовете“, за които говори премиерът, са неговите хора, защото както казва дон Цвети, няма кой друг да вдигне цената на тока, освен КЕВР, а този орган се назначава от Народното събрание, т.е. от ГЕРБ, тъй като те са имаха мнозинство в парламента.

Народът се вдигна на бунт през зимата на 2013-та заради надутите сметки за ток. След като не ги е вдигнала ЧЕЗ, а КЕВР, тогава кои за „гадовете“, за които бърбори вождът? Отговорът си го дава Цецо. Оказва се, че няма по-големи гадове от ГЕРБерастите.