ЗАДКУЛИСИЕТО СЕ ОБЕДИНЯВА ЗА ДА ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ

Задкулисието се обединява за да предаде България

През 1945 г. започва чудовищното насилствено налагане на “македонизма” над част от българския народ в Югославия и България. Това е ставало под натиска и директивите на Коминтерна и Кремъл, а верни изпълнители в България са Георги Димитров и БКП. В Югославия се създава Народна република Македония и “македонизмът” се превръща в задължителна доктрина на политиката, науката и образованието.
Своеобразният “Възродителен процес” да превърнеш от българите – осъзнати “македонци” достига до нечовешка кулминация във Вардарска Македония, където по всички параметри може да се определи като #Геноцид над българското население.

Писмо до генералния секретар на БКП Георги Димитров за успехите при провежданата репресивно “македонизация” в Югозападна България.

Само на 7 януари 1945 г., първия ден на Коледа, по списък, във Вардарска Македония са избити без съд и присъда 1 200 българи. В следващите няколко седмици в Охридско и Преспанско са убивани цели семейства. След това телата са им изхвърляни в Охридското и Преспанското езеро или по чукарите на планината Галичица.
Установено е избиването на над 23 000 заявили своята българска принадлежност, а други 130 000 българи са изселени, прогонени или изпращани в концлагерите душегубки “Голий оток”, или затвора “Идризово”.
Извършено е зверско масово заличаване дори на паметта на мъртвите, които без да могат да се защитят, в отвъдното, бяха премодулирани, заедно с паметниците си, творбите си, фоклора и традициите.
Подобен процес комунистическите сатрапи спретнаха и над турското население в България, макар и в доста по-малки и ограничени размери, поради недостига на политическо време и ресурси! За съжаление, днес представители на това изстрадало и изнасилено население, са именно дресираните агенти и сътрудници на техните палачи от ДС.
Несъгласните с властващата и заповядана от СССР “прогресивна” интернационална политика в България са били преследвани, маргинализирани и заклеймявани
от казионната пропаганда като “предатели”, “врагове на България, народа и социалистическата общност”, “ренегати”, “вредни елементи на обществото и Прогреса”, “чужди агенти”…!
Опозицията е била унищожена, а възникналото спонтанно горанско движение като съпротива в Горно Джумайско и Разложко – изтребено. На Югославия се предават архивите на македонските патриотични и бежански организации, на Македонския научен институт, предават се костите на Гоце Делчев, които са се съхранявали в София.
Замислено е умишлено отцепване на още части от българския етнос и по принципа на същия експеримент – създаване на “тракийска”, “добруджанска” и “шопска” нации… С една дума – България е трябвало да бъде географски свита в по-малко кьоше от Княжеството след т.нар. “Освобождение” през 1878 г. БКП и репресивният й апарат ДС неотклонно и еничарски са следвали заповядания курс от Москва, с основното участие на Белград.
Днес с пълна сила и много жестоко понасяме последиците от тази престъпна политика в лицето на императивно отричащата Българска държава и самоличност – Република Северна Македония. Един запазен оазис на сгромолясалата се в кръв бивша Югославия. В този музей на “титовизма” репресивните мерки, анахроничната омраза и цинично отнощение спрямо всичко, което може да бъде свързано с България, е синдром на национална и държавна екзистенция.

Йосип Броз Тито и Георги Димитров (Снимка: Архив)

Закономерна е последователната антибългарска политика на съвременна Русия и лично на Путин, прокламиращи “македонизма” с неговите фалшиви постулати на най-високо международно равнище.
Единствено един личен разрив между Сталин и Тито не ликвидира тогава завинаги Българската държава, която е било предвидено да стане член на бъдещата Федеративна Народна Република Югославия. /по-късно за малко да се анихилираме в СССР../
Днес сме изправени пред същия съдбоносен за съществуването на България избор и той отново е свързан с това фатално да бъдат предадени не само националните ни интереси, но необратимо – паметта, културата, историята, пролятата българска кръв, самосъзнанието, достойнството и самочувствието на бъдещите поколения българи, наши потомци и наследници.
Започналата масова манипулация на общественото мнение, с изтърканите фалшиви опорки, че само “Сваляне на Ветото” било акт на истински “европеизъм” и “патриотизъм”, е толкова позната в своите проявления през последните десетилетия, че смърди отдалече на разложен комунизъм, маскиран като “евроинтеграция”.
Когато развенчавахме Свинската прогнила мафиотска държава, с цената на живота и здравето си – заклеймяваха Биволъ, че сме “Врагове на държавата, правителството и Главния Прокурор”.
Старата поговорка: “Крадецът най-силно вика: “Дръжте крадеца!”
е в пълната си сила и днес, когато истинските национални предатели вече започват да крещят и да сочат с пръст всеки пробългарски глас като “национален предател”.
Именно този симптом е най-характерен, когато #Задкулисието всъщност е овладяло държавата и се готви да я продаде /или вече я е продало/ на чужди и небългарски интереси! Това е лакмусът на #Подмяната на ценности, на каузи, на смисъл, на Истина, на Живот!
България е изправена пред много фатален кръстопът до който я докараха всички посткомунистически и зависими от старата номеклатура, ДС и Москва правителства. Същите тези днес вече са се сговорили и няма значение дали се наричат ГЕРБ, ДПС, ПП, БКП, ДБ и т.н., защото канавата и ония зад Паравана са винаги и неизменно едни и същи.
#Задкулисие не сме си внесли, то си е неизменно, само си сменя куклите, за да ни заглавичква с нова пиеска, докато ни доразграби, доокраде и дообезкърви съвсем…
Някакво “Френско предложение”, което не сме виждали и помирисвали, но знаем какво съдържа, се превърна едва ли не в Евангелие на Новата вяра. Притискат ни да отстъпим от самите себе си, за да спазим нечий политически график и геополитическа програма, без абсолютно никакво изискване или дори малка промяна в коминтерновската диктатура на РСМ.
Този режим, особено агресивен напоследък с езика на омразата си срещу България, ругаещ, обиждащ и унизяващ всички нас, които сме дръзнали все още да се чувстваме българи, да пазим българското си гражданство и да не търсим “на работата лекото на хляба мекото” на Запад или на Изток, а сме останали тук. Напук на #Мафията, за да водим неравната и обречена битка за нормална, законова, демократична, Свободна и благоденстваща България.
Сдобихме се с достоверна информация, че с цената на безпрецедентни задкулисни ходове, е постигнато обединение между ГЕРБ, ДПС, ПП и ДБ за приемане на “френското предложение” и безусловно сваляне на българското несъгласие пред преговорния процес за РСМ, без да бъдат изпълнени предварително никакви изисквания от тяхна страна! Само срещу неясни обещания и заклинания за бъдещи “гаранции”.
Ние най-добре знаем колко струват и как могат да действат подобни “гаранции”,
които превърнаха България в олигархична и мафиотска държава без реална демокрация и свобода на словото, след приемането ни в ЕС през 2007 г.
Днес се борим именно с последствията, които предизвика захранването на родната #Мафия с неограничените еврофондове. И преди 2007 г. бяхме цъфнали и вързали, но именно липсата на ясни принципи и изисквания, вместо да ни изчисти от всякакви рецидиви на посткомунизма, ги разви до небивало овладяване на целия обществено-политически живот в стараната, а медийната свобода се срина от 36-то до #112томясто.
Сега чак мръднахме леко напред, след като Пеевски беше включен в #MagnitskyAct, а властващата клика на ГЕРБ-ДПС беше свалена от власт. И все пак върху разследванията на Биволъ.
Посочваме това единствено като пример, че каквито и да било мантри, че ЕС ще реши тежките и налагани с десетилетия проблеми между България и РСМ, не отговарят на никаква реална истина. Скоро ще бъде извършена и промяна в европейското законодателство, която ще лиши България от правото да налага каквито и да било мерки на несъгласие в процедурите и решенията на ЕС.
Защото всъщност приемайки “френското предложение” необратимо ще бъде предадена България и ще бъдем лишени от всякакво бъдещо право на коригиращ глас в бъдещия преговорен процес!

Само на 7 януари 1945 г., първия ден на Коледа, по списък, във Вардарска Македония са избити без съд и присъда 1 200 българи. В следващите няколко седмици в Охридско и Преспанско са убивани цели семейства. След това телата са им изхвърляни в Охридското и Преспанското езеро или по чукарите на планината Галичица. Установено е избиването на над 23 000 заявили своята българска принадлежност, а други 130 000 българи са изселени, прогонени или изпращани в концлагера “Голий оток” или затвора “Идризово”.

България НЕ Е тази, която “спъва” и “пречи” на РСМ за нейното членство в ЕС. Напротив – именно България първа призна държавата им и издейства международна легитимност. България въоръжи македонската армия безвъзмездно през 2000 г., когато залогът беше изобщо оцеляването на държавата им.
България дърпаше БЮРМ към споразумение с Гърция и бъдещо членство в ЕС, защото това е пространството да остане извън пряката кремълска и белградска зависимост, в която се намира изконно! България има интерес от РСМ в ЕС, но НЕ на “всяка цена”, не и без никакви жестове на добра воля към протегнатата ръка. Нито един от тези жестове не беше отчетен, нито срещна адекватна реакция на приятелство от Скопие.
Абсурдно, но всяка българска подкрепа и помощ бяха последвани от още по-тежки актове на ненавист, ширеща се официална пропаганда на неприязън и демонстративни актове на антибългаризъм! Защо? Ами просто защото в РСМ никога не е имало истинска воля за демократична промяна и никога там контролът и управлението върху държавата не са били изпускани от бившите сърбо-комунистически среди.
“Спъването” и “пречките” не са от България, а единствено се генерират и агресивно се репродуцират
от страна на властите, медиите и обществеността в самата РСМ, което е съвсем очевидно и ясно. Опитите да се прехвърли болестта върху здравата глава, т.е. България, са част от непрекъснатата хибридна пропаганда, която се шири там, а също така и в определени, неособено информирани /или обслужващи хибридната информация/ среди у нас.. :((
Сегашната пасивна и примиренческа позиция на България, без ясна държавна стратегия и послание, но с насаждан разнобой в политиката и в обществеността, е повече от позорна. Тя пряко обслужва именно путинската стратегия за дезинтеграция и фрагментация, вътрешна и външна в сферата на Европейската общност! Едновременно засилвайки евроскептицизма и путинофилията и в двете балкански държави. (В Албания това няма как да стане.)
В сегашния си вариант на развитие и държавна структура РСМ е една императивно антибългарска държава, която не прави никакви усилия, нито дори малки стъпки към добросъседство, солидарност, взаимопомощ с България. Там ескалират всякакви прояви на омраза и обиди срещу всички нас и страната ни. Те се инициират и подклаждат на най-високо държавно равнище – от Президента, Премиера, Парламента и политическите им партии..
Там продължават да се рушат български паметници и гробища, да се палят културни центрове, унищожава се и се цензурира културното и историческо наследство на българите, брутално се подменя миналото, а сънародниците ни са репресирани без право на законова справедливост. И ако РСМ няма никакъв коректив да промени тази недопустима политика, от нейното членство няма да има никаква полза, нито България, нито самият ЕС!
Съюзът ще бъде дезинтегриран отвътре и раната която днес тлее, утре може да се превърне в лоша гангрена.
Но за да се разбере това, трябва преди всичко валидна информация и задълбочени познания на истинските процеси в тази държава и това общество! Нужна е мъдрост и политическа смелост да се отстои не само интересът на България, а въобще ценностите на Демократичния свят, срещу рецидивите на престъпния комунизъм, издевателствал, изнасилвал и съсипвал цели народи! Един от най-пострадалите, за съжаление – Българският! Спрямо всички “Съюзи” в най-новата ни история.

Само на 7 януари 1945 г., първия ден на Коледа, по списък, във Вардарска Македония са избити без съд и присъда 1 200 българи. В следващите няколко седмици в Охридско и Преспанско са убивани цели семейства. След това телата са им изхвърляни в Охридското и Преспанското езеро или по чукарите на планината Галичица. Установено е избиването на над 23 000 заявили своята българска принадлежност, а други 130 000 българи са изселени, прогонени или изпращани в концлагера “Голий оток” или затвора “Идризово”.

Ако в близките дни станем свидетели на едно безпринципно обединение “уж в национален интерес” между ПП, ГЕРБ, ДБ и ДПС по отнощение на РСМ, това ще е интересна аномалия, индикатор на неизменното зловещо #Задкулисие, овладяло и доубиващо България
#Задкулисието на истинските #НационалниПредатели, които ще останат завинаги записани в черния списък на историята и паметта ни.