Изпълнява ли си ГЕРБ ГРОБарските обещания

ГЕРБерастите намалиха бюрокрацията благодарение на Гинка – ще можем едновременно да си плащаме тока и да си купуваме свещи

Изпълнява ли си ГЕРБ ГРОБарските обещания? Този въпрос измъчва вече не измъчва измъченият от немотията средностатистически нашенец, защото онези, от които зависи да живее по-добре доста се постараха. Те дори намалиха бюрокрацията и то благодарение на прочулата се ненадейно Гинка. Вече столичани ще могат едновременно да си плащат тока и да си купуват свещите. Промяната може да огрее скоро и бургазлии, ако храма не се разцепи пак.

„Еех, хубав храм беше…ама ГЕРБ изпълни предизборното си обещание да намали бюрокрацията! Обслужване на едно гише за столичани! В тази административна сграда, доскоро православна катедрала, гражданите ще можем едновременно да си плащаме тока и да си купуваме свещи“, коментира във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков.

„Това е гарантирано от Света Гинка Свещопродавница и минимум Троеручица. Великолепен (както винаги) Комарницки!“, добавя евродепутатът. Той публикува в профила си краикатура на Христо Комарницки.

„Всеки си има началник. Бойко е началник на Патриарха, Господ и Меркел са началници на Бойко. Само Гинка е началник на всички. Така излиза от схемата, с която Гинка стана горд собственик от нищото на Тока и на Светата Софийска Митрополия! Бога да пази остатъка от България!“, призова от социалната мрежа раба Божий Николай Бареков.

„Гледам БТВ и разбирам, че БТВ и Цецка Ризова не се вълнуват от далаверата на Гинка, която заграби Митрополията на София за вечни времена. Цецка Баджака се вълнува как Таско по баджаци пишел постове във фб нощем заради Крим! Цензура и подмяна на реалните проблеми, налагана от БТВ и нейните подлоги на Началника“, коментира евродепутатът.

„Очаквам Прокуратурата да се самосезира и да развали тази миризлива като старо сирене схема, както я задължава Закона. А СИбанк да си поиска обратно 5- те милиона евро, които е дала срещу бъдещи вземания от Митрополията на Гинка за депозит, за да си купи ЧЕЗ“, добавя той.