Има ли заговор срещу Бойко?

 НФСБ, хора от ГЕРБ, приближени на вожда от Банкя и част от бившия Реформаторски блок са в заверата, разкри Волен Сидеров

Има заговор срещу премиера, в който участват хора, които са близки до него. Това разкри лидерът на „Атака” Волен Сидеров. На влизане в Министерския съвет той казал пред репортер на bTV, че сред заговорниците са политици от НФСБ, от ГЕРБ, приближени на Борисов и дори част от бившия Реформаторски блок.

Според Волен целта на заговора била дестабилизация и предсрочни избори.

Днес коалиционният съвет между ГЕРБ и „Обединени патриоти” реши подадените три министерски оставки след тежката катастрофа край Своге да бъдат приети и дори вече са предложени кандидати за техните постове.

За транспортното ведомство предложението е Александър Манолев, който в момента е зам.-министър на икономиката, съобщава bTV.

Главният секретар на МВР Младен Маринов се предлага за вътрешен министър, а депутатът от ГЕРБ и бивш зам.-кмет на Враца Петя Аврамова е номинирана да оглави регионалното министерство.

„Може ли един вицепремиер да каже, че премиерът е диктатор и руши държавността и нито един министър от целия състав да не стане и да не каже, че това не е вярно. Значи са съгласни. Тогава всички 19 министри да си ходят, тъй като те са измъчвани от диктатура”, заяви партийният лидер. „Ако те са съгласни с декларацията на НФСБ – значи работят под диктаторска палка. Ако не са съгласни, да станат и да кажат на вицепремиера: Не си прав, ако обичаш, оттегли си думите”, изтъкна Волен Сидеров.

Заговор има, но той не е срещу вожда, а срещу народа. Заради продажните политици от всички партии днес сме най-бедни в Европа, а страната ни е на челните позиции на всички негативни класации.