И при Живков, и днес, най-големите изроди, еднокнижници, некадърници и корумпирани типове са начело на държавата.

 Georgi Borisov Georgiev

Уроди! Не знам кое е по силно в мен, омразата ми към вас, или отвращението!
Няма по долно същество от непокаял се комунист, говорещ за почит към жертвите на комунизма. Това е кощунство! Цецка Цачева, Бойко Бориосв, Краси Велчев, Данаил Кирилов и десетките комунисти и ченгета в ГЕРБ, които се гордеят с комунистическото си минало, днес лицемерно отдаваха почит към жетвите на комунизма.
Нема такива изроди!
„Тодор Живков е колос, който историята ще оцени по достойнство …защото една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство.“
„Аз мисля, че Тодор Живков е направил максимума за доброто развитие на България“
Това са думи на Бойко Методиев Борисов. Същият Бойко Борисов, личният бодигард и личен ушератривач на комунистическият диктатор Тодор Живков. Част от „доброто развитие на България“ за което говори Борисов за времето през което държавата се ръководи от Живков, включва избиването на десетки хиляди българи-антикомунисти, а милиони човешки съдби са съсипани! През това време самият Борисов е член на БКП.
ДОРИ И ДНЕС В СОБСТВЕНОТО МУ ПРАВИТЕЛСТВО И ПАРТИЯ ПРЕОБЛАДАВАТ АГЕНТИТЕ НА ДС И ЧЛЕНОВЕТЕ НА БКП!
От никой от тях не сме чули и дума на покаяние, напротив! Слушали сме как се гордеят с дядовците си партизани и как не се срамуват от членството си в БКП! Тези боклуци продължиха пъкленото си дело на грабеж и съсипия на народа и държавата! Това, което Живков не успя да направи, слугата му Борисов довърши. Днес България е официално най-корумпираната и бедна държава в Европа! Над два милиона българи са прокудени от домовете си от зверската корупция и мизерията! Останалите в България живеят под диктатурата на мафията, на ченгетата, мутрите и комунистите! Властват корупцията, беззаконието, суджуците и схемаджийството.
И по времето на Живков, и днес, най-големите изроди, еднокнижници, некадърници и корумпирани типове са начело на държавата. Същите правят същото – крадат и съсипват всичко до което се докоснат. И има само един начин да се отъвем от това зло – Гражданска Революция и изриване на мафията, ченгетата и комунягите от властта! Тотална Лустрация! Съд, затвор и отнемане на имуществото. Без милост и без прошка! На площадите и бой до дупка!
ДЪЛЖИМ ГО ПРЕД ПАМЕТТА НА ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИЗМА!
БОЕЦ водим тази битка и ще я водим до край.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук