Как Пижо и Пенда станаха Боко и Гинка

 Вече няма съмнение кой стои зад нея, защото тя повтори думи на ГЕРБ, каза Корнелия, след като зевзеци свързаха бизнесдамата от Перник и вожда от Банкя в мартеница

Вождът на ГЕРБ-ербавите бат’ Бойко и богатата му аверка кака Гинка, която се готви да „усвои“ ЧЕЗ и се очаква заради това съвсем да изЧЕЗне меракът да 3 млн. Българи да гласуват за политическите изедници, се сдобиха с нова визия. Съвсем ненадейно най-одумваната (не)двойка се оказаха свързани в … мартеница. С бели и червени конци ги оплетоха зевзеци и пуснаха мартеничката си във Фейсбук храма на свободното слово – „Национален протест срещу безобразията в България“.

Дали заради майсторския колаж или пък просто заради странните събития, напоследък непрозорливата Корнелия Нинова прозря защо точно недолюбваната от червените другари Гинка Върбакова получи подкрепата от банките и оШфорките да „усвои“ ЧЕЗ-ето.

Тя повтори думи от пресконференции на ГЕРБ и вече никой няма съмнение кой стои зад нея, изцепи се лидерът на БСП. Та кой в България се съмнява в това, другарко Нинова!?

Чест й прави все пак на депутатката, че отговори на думите на Гинка. На съвместното заседание на парламентарните комисии по енергетика и контрол над службите за сигурност бизнесдамата каза, че щом Нинова пита как може Гинка от Пазарджик на 43 години да си купи ЧЕЗ, тя в същия стил може да задава въпроса „А как може млада дама, от село Крушовица, на 28 години, да си купи „Техноимпекс“?.

„Техноимпекс“ не влиза в дома на 3 млн. българи, както влиза Гинка, не им бърка в джоба и да им изважда парите за сметките за ток. Нито е националната електрическа мрежа и националната сигурност. Това е голямата разлика“, каза Нинова пред камерата на бТВ.

„Ако някой до вчера се е съмнявал кой стои зад Гинка от Пазарджик, мисля че след това изказва не вече няма съмнение – тя повтори едно към едно изказвания от пресконференции на ГЕРБ буквално написани. Дори не ги беше запомнила, милата, просто ги прочете“, припомня червената лидерка.

Докато тя си правеше труда да обяснява кои са приликите между Гинка и бившите й другари от ГЕРБ, бившият депутат адвокат Емил Василев призова феновете си от социалната мрежа да спрат да търкат лотарийни билети и да се хващат с фотоволтаици!

Не е съвсем така, друже! Без оШфорка не може.

„Феноменът „Гинка“ поставя следните въпроси: Как с незавършен 10-ти клас Гинка тръгва от нулата с кредит от 25 млн. евро от словашкия магнат Зденек Земек и 5 години по-късно е изплатила кредита си и е с активи за 100 милиона, при положение, че има инсталирани собствени фотоволтаици за 25 мегавата от общо 1000 мегавата за страната?“, пита адвокатът.

Отговорът дето се вика е във въпроса. Каката не търка лотарийни билетчета, има кой да й верва, както казваше един монархополитик, дошъл да ни оправи мамата за 800 дни.

„Кой ги раздава тия толкова млекодайни бозки, бе, другарки и другари, дами и господа? Що и на нас не ни дадат по някой фотоволтаик, вместо по цял ден да търкаме лотарийни билетчета?“, пита Емил Василев.

„ЧЕЗ доста време са изкупували тока от гинкините фотоволтаици. Сега си ги прибират обратно тия пари с покупната цена, дето Гинка ще им плати“, добавя той.

Еми плаща, ама не точно тя. Пък ако не можем, тогава просто ще изЧЕЗне от сцената и някой ще я смени, т.е. „наследи“ в „усвояването“.