Кралицата на Бургас Теодора станала „Мис България“ на шега

Мечтая за успешна кариера и хубав живот, сподели най-красивата българка

На шега се записах за „Мис България“, а „Кралица на Бургас“ станах, след като ме насърчи приятелката ми Йовита Георгиева, която миналата година стана втора в националния конкурс. Това каза в интервю за Нова телевизия Теодора Мудева, която е носителката на титлата „Мис България“ 2018.

„Мечтая за успешна кариера и хубав живот. Искам обаче да уча право в България, защото смятам, че ако, човек се целеустремен, може да се реализира в родината си“, добави бургазлийката.

Тя сподели, че баща й е пенсиониран полицай, а майка й – учителка, а след като водещият на „Здравей, България“ Виктор Николаев се опита да я провокира, като я пита какво би станало, ако богаташ й предложи да заминат в чужбина преди да се дипломира, тя отговори, че няма такива мечти.

Мудева каза, че титлата не дава признание. Според нея в България има много момичета, които са достойни за „Мис България“, но не участват в подобни конкурси.

„Първото впечатление, което оставяш у хората, не идва само от външния вид. То е свързано с поведението ти“, каза най-красивата българка.

Подгласничката й на „Мис България“ 2018 Михаела Йорданова заяви, че подкрепя естествената красота и не одобрява изкуствените намеси. Според нея корекциите са допустими, само ако са в умерени количества.